
Κωμωδία φαίνεται πως επέλεξαν οι τηλεθεατές στην prime time ζώνη της Πέμπτης (30/10), δίνοντας στο Hotel Elvira του MEGA νούμερα τηλεθέασης που το έφεραν στην πρώτη θέση του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό (18-54).
Η νέα κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού συγκέντρωσε ποσοστό 15% έναντι 14,8% του “Άγιου Έρωτα” και 14,1% που σημείωσε το “Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι”, αμφότερες για λογαριασμό του Alpha.
Στο 11,8% έφτασε η “Γη της Ελιάς”, ενώ ανέβασε στροφές και το First Dates, αφού άγγιξε το 10,3%. Μία μονάδα χαμηλότερα το μουσικό τηλεπαιχνίδι με την Έλλη Κοκκίνου στον ΑΝΤ1 και στο 8,6% το “The Floor” του Γιώργου Λιανού στον ΣΚΑΪ. Στο 3,2% αρκέστηκε το “Παιδί” της ΕΡΤ1 και στο 1,3% η Ευγενία Σαμαρά με το δικό της τηλεπαιχνίδι.
Αναφορικά με το γενικό σύνολο, εκεί τα πρωτεία πήρε ο “Άγιος Έρωτας”, με τα νούμερα τηλεθέασης να σκαρφαλώνουν στο 23,4%. Ακολούθησε η “Γη της Ελιάς” λίγο κάτω από το 20% και το “Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι” με σχεδόν 17%. Στο 12,2% το Hotel Elvira.
Από το 8,5% έως το 8,8% οι επιδόσεις για Έλλη Κοκκίνου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Γιώργο Λιανό. Στο 2,6% το “Παιδί” και στο 1,5% το τηλεπαιχνίδι της Ευγενίας Σαμαρά για την ΕΡΤ.
Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Hotel Elvira – 15%
Άγιος Έρωτας – 14,8%
Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι – 14%
Γη της Ελιάς – 11,7%
First Dates – 10,3%
Don’t Forget the Lyrics – 9,4%
The Floor – 8,6%
Το Παιδί – 3,2%
Στην Πίεση – 1,3%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Άγιος Έρωτας – 23,4%
Γη της Ελιάς – 19,1%
Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι – 16,8%
Hotel Elvira – 12,2%
Don’t Forget the Lyrics – 8,8%
First Dates – 8,6%
The Floor – 8,5%
Το Παιδί – 2,6%
Στην Πίεση – 1,5%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.


 Ακολουθήστε το Pink.gr στο
 Ακολουθήστε το Pink.gr στο  
    
