ENTERTAINMENT

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Όλη η αλήθεια για το μυστηριώδες ταξίδι στο Παρίσι

Τι λένε οι φήμες για το τριήμερο break του ζευγαριού

Δημοσίευση ΟΚΤ 28, 2025
Καινούργιου – Κουτσουμπής: Όλη η αλήθεια για το μυστηριώδες ταξίδι στο Παρίσι

Ταξίδι αναψυχής ή κάτι πολύ πιο… ρομαντικό – τύπου ταξίδι του μέλιτος; Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου και του Παναγιώτη Κουτσουμπή στο Παρίσι το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσα στον Οκτώβριο, είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε αρκετά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που έχουν μείνει με την απορία – καθώς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν το αποκαλύπτουν – γιατί το ζευγάρι, σε αυτή την φάση της ζωής του και ενώ οι φήμες εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας έχουν διαρρεύσει παντού, αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαίωμά τους θα πουν κάποιοι αν και όσοι τους παρακολουθούν στενά, κατάλαβαν πως πίσω από αυτή την “χαμηλών τόνων” εξόρμηση και το μυστηριώδες αυτό ταξίδι, κρύβεται κάτι περισσότερο από μερικές μέρες ξεκούρασης.

Το Παρίσι, άλλωστε, δεν είναι μια τυχαία πόλη για το ζευγάρι. Είναι ο τόπος όπου ο Παναγιώτης έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα, το σημείο όπου οι δυο τους επιβεβαίωσαν τον έρωτά τους και αντάλλαξαν όρκους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πόλη του φωτός και του έρωτα με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, έχει χαραχτεί στη μνήμη τους ως το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό – και κάθε επιστροφή εκεί έχει σίγουρα ιδιαίτερη σημασία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξίδι οργανώθηκε ξαφνικά, ήταν μια έκπληξη του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, χωρίς να το γνωρίζει ούτε ο στενός κύκλος της παρουσιάστριας. Η Κατερίνα, που τα τελευταία χρόνια κρατά πολύ πιο ιδιωτική στάση στην προσωπική της ζωή, θέλησε αυτή τη φορά να «εξαφανιστεί» για λίγες ημέρες με τον σύντροφό της. Ωστόσο, το timing που έγινε δεν πέρασε απαρατήρητο: συμπίπτει χρονικά με την περίοδο που επρόκειτο να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης – φήμες που το δικό μας ρεπορτάζ είχε αποκαλύψει πρώτο!

Κάποιοι, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι το ταξίδι στο Παρίσι δεν ήταν απλώς μια ρομαντική απόδραση, αλλά ίσως μια πιο «ιδιωτική στιγμή και γιορτή» του ζευγαριού για να επισημοποιήσει τη σχέση του ή ακόμα και να ανανεώσει τους όρκους του. Άλλες πηγές, πάλι, κάνουν λόγο για μια συμβολική κίνηση, αφού το Παρίσι είναι ο τόπος που η Κατερίνα είχε πάντα στο μυαλό της για τον επικείμενο γάμο της κάτι που η ίδια άλλωστε είχε επιβεβαιώσει λίγο καιρό πριν μέσα από την εκπομπή της.

Επίσης να συμπληρώσουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας και υποστηρίζουν, ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα και δραστηριότητα, συναντήσεις της παρουσιάστριας με ανθρώπους εκτός δουλειάς για διάφορες ετοιμασίες, που προμηνύουν τέλος πάντων πως κάτι μεγάλο οσονούπω θα σκάσει. Άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν πως η Κατερίνα «λάμπει», πως δείχνει πιο ήρεμη και σίγουρη από ποτέ σε αυτή την φάση της ζωής της. Αν αυτό σημαίνει γάμο ή κάτι άλλο, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, μένει να φανεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο ταξίδι δεν ήταν ένα τυχαίο break, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν –με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και ρομαντικά δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια– δείχνουν ένα ζευγάρι πιο δεμένο από ποτέ. Παρότι η Κατερίνα αποφεύγει να αποκαλύψει λεπτομέρειες, γιατί φοβάται το κακό μάτι και εδώ που τα λέμε καλά κάνει, το χαμόγελό της παρόλα αυτά μαρτυράει πολλά περισσότερα από όσα παραδέχεται δημόσια. Άλλωστε τι ωραιότερο από έναν γάμο στο Παρίσι ή έστω μετά από ένα σύμφωνο συμβίωσης ένα γρήγορο ταξίδι του μέλιτος;

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 1183 / position2: 2206
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb