ENTERTAINMENT

Σέρρες – Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο: Πάρτυ σχολίων στο X

Το comeback που όλοι περίμεναν: Οι «Σέρρες» άνοιξαν ξανά διάλογο για τη διαφορετικότητα

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2025
Σέρρες – Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο: Πάρτυ σχολίων στο X

Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη και του Σταμάτη Πατρώνη γύρισαν για δεύτερη σεζόν, αυτή τη φορά με μια σημαντική και συναισθηματικά φορτισμένη αλλαγή: τον ρόλο του Οδυσσέα κρατά πλέον ο εξαιρετικός Γιώργος Ζυγούρης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση, που έφυγε πρόωρα σε τροχαίο δυστύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρεμιέρα ενθουσίασε τους χρήστες στο Χ, με τη σειρά να συνεχίζει να κερδίζει την αγάπη τόσο της LGBTQ+ κοινότητας όσο και του ευρύτερου κοινού, αφού ανοίγει συζητήσεις γύρω από τη διαφορετικότητα και το πώς αυτή αντικατοπτρίζεται στη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Οδυσσέας καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν, την οικογένεια και τις προσωπικές του σχέσεις. Ένα αμήχανο πρώτο ραντεβού, ένα… κατακόκκινο εσώρουχο και η απρόσμενη εμφάνιση της θείας Σταματίνας φέρνουν ανατροπές και μπερδέματα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 311 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb