ENTERTAINMENT

Αλεξανδράκη κατά Αλεξάνδρου: «Από πίσω είναι άλλα! Καταπιέζομαι γιατί σέβομαι την αξιοπρέπεια της Ιωάννας»

«Χείμαρρος» μετά τη συνέντευξη του Δημήτρη στο Πρωινό

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 17, 2025
Αλεξανδράκη κατά Αλεξάνδρου: «Από πίσω είναι άλλα! Καταπιέζομαι γιατί σέβομαι την αξιοπρέπεια της Ιωάννας»
instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, κατά την οποία σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μία ημέρα πριν στον Γιώργο Λιάγκα – δείτε την όλη εδώ – και δεν «μάσησε» τα λόγια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανέφερε, ουσιαστικά, πως είναι διαφορετική η εικόνα του πίσω και μπροστά από τις κάμερες και τόνισε πως θα μπορούσε να πει πολλά και για τον χωρισμό του με την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο προσπαθεί να σεβαστεί την φίλη της.

«Όλα αυτά για το φαίνεσθαι, βγαίνουμε στην τηλεόραση και το παίζουμε λες και βγαίνουμε στο Εθνικό και με το που κλείνει η αυλαία, από πίσω είναι άλλα… Εγώ στη ζωή μου δεν έχω παίξει ποτέ θέατρο. Δεν θα αναφέρω καν ονόματα. Εγώ στη ζωή μου θέατρο, απλά για να με συμπαθεί ο κόσμος, δεν έχω παίξει ποτέ. Πάντα ήμουν ευθεία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει», είπε αρχικά η ίδια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Για την δήλωσή του πως ο άνθρωπος φαίνεται μετά από έναν χωρισμό, επισήμανε: «Φυσικά βλέπεις πάντα τον άνθρωπο μετά τον χωρισμό, αλλά τον βλέπεις και στη σχέση. Γι’ αυτό τον χωρίζεις. Εγώ μπορώ να βγω αυτή τη στιγμή και να σου πω αυτά που θες να ακούσεις και αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, όποιος το κάνει, καλά κάνει, αφού μπορεί και περνάει, να είναι καλά…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αναφορά του στην Ιωάννα Τούνη και το γεγονός πως δεν τον ενοχλεί ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της, απάντησε με έντονο ύφος στη δημοσιογράφο: «Μην με προκαλείς, άλλαξε μου κουβέντα».

Και κάπως έτσι βρέθηκε να μιλά για την Ιωάννα Τούνη, εξηγώντας πως δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να παρεξηγείται από τις αναρτήσεις της στα social media: «Μην την “βαράτε” την Ιωάννα, όλα τα κάνει για τον χαβαλέ και το χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά.

Και για την προσωπική ζωή της φίλης της, ανέφερε: «Δεν ξέρω για ρεπορτάζ που λένε ότι είναι ερωτευμένη. Δεν είμαι εκπρόσωπός της ούτε δικηγόρος της. Ό,τι κάνει στην προσωπική της ζωή, θα το πει η ίδια. Εγώ ξέρω την Ιωάννα, που το μόνο της μέλημα είναι το παιδί που έχει φέρει στον κόσμο. Καταπιέζομαι πολύ καιρό και θα πρέπει και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί σέβομαι την αξιοπρέπεια που κρατάει πολύ ψηλά η Ιωάννα, που μεγαλώνει ένα παιδί με τον καλύτερο τρόπο».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια της Δήμητρας Αλεξαδράκη, δήλωσε: «Κάνω αρκετά project πέρα από την επιχείρησή μου. Το youtube, την εκπομπή μου… Είμαι η Μενεγάκη του Youtube! Είμαι σε συζήτηση (για κάτι τηλεοπτικό). Αν δεν είναι πολύ δελεαστικό και οικονομικά, πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, δεν μπορώ να σπαταλήσω τον χρόνο μου».

Και κατέληξε μιλώντας για την πίστη της: «Επισκέπτομαι συχνά μοναστήρια. Είναι συγκεκριμένα αυτά που πηγαίνω. Με κάνουν να νιώθω καλά, παίρνω δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι στη ζωή μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 220 / position2: 1079
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb