CELEBS

Μπουζούκια: Το νυχτερινό σχήμα που περίμεναν όλοι αλλά χάλασε πριν καν ξεκινήσει

Όλο το παρασκήνιο για το πρώτο διαζύγιο της νυχτερινής σεζόν

Δημοσίευση ΑΥΓ 27, 2025
Μπουζούκια: Το νυχτερινό σχήμα που περίμεναν όλοι αλλά χάλασε πριν καν ξεκινήσει

Τα συμβόλαια, λένε, είναι για να σπάνε και οι συνεργασίες για να δοκιμάζονται. Κι αν ο φετινός χειμώνας στη νύχτα προβλέπεται δύσκολος και γεμάτος ανταγωνισμό, ήρθε η πρώτη μεγάλη ανατροπή πριν καν ανάψουν τα φώτα στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συμβόλαια, λένε, είναι για να σπάνε και οι συνεργασίες για να δοκιμάζονται. Κι αν ο φετινός χειμώνας στη νύχτα προβλέπεται δύσκολος και γεμάτος ανταγωνισμό, ήρθε η πρώτη μεγάλη ανατροπή πριν καν ανάψουν τα φώτα στις πίστες. Ο λόγος; Η συνεργασία της Λένας Ζευγαρά με τον Γιώργο Κακοσαίο, που επρόκειτο να ανέβουν μαζί στη σκηνή του ανανεωμένου Baraonda, φαίνεται πως αποτελεί ήδη… παρελθόν.

Το Baraonda, που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον όμιλο Σταθοκωστόπουλου, περνά στα χέρια του έμπειρου επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Με νέες ιδέες και διαφορετική κατεύθυνση, ο χώρος αλλάζει ριζικά και μεταμορφώνεται σε ένα νυχτερινό μαγαζί–«κούκλα», όπως χαρακτηριστικά μας λένε άνθρωποι που έχουν ήδη δει το ανανεωμένο concept. Το όραμα ήταν ξεκάθαρο: ένα δυνατό σχήμα, που θα συνδύαζε τη λαϊκή φλόγα της Λένας Ζευγαρά με τον νεανικό αέρα και τη φρεσκάδα του Γιώργου Κακοσαίου.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του καταξιωμένου Γιάννη Πλούταρχου, είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει γρήγορα έδαφος στη μουσική σκηνή. Με τη στήριξη του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, που τον ανέδειξε στο Fantasia, πλάι στον Πάνο Κιάμο, κατάφερε να μπει δυναμικά στον χάρτη της νύχτας. Γι’ αυτό και η συνεργασία του με τη Λένα Ζευγαρά στο Baraonda έμοιαζε με στοίχημα που θα κερδηθεί εύκολα. Όλα προχωρούσαν κανονικά, με σχέδια και συζητήσεις να δείχνουν ότι το σχήμα θα έκανε δυναμικό ξεκίνημα μέσα στον χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά, μπήκε στο παιχνίδι ο παράγοντας–έκπληξη: ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και έντονη παρουσία στη Λεωφόρο Συγγρού, ο Παπαγεωργίου έκανε μια δελεαστική πρόταση στον Γιώργο Κακοσαίο.

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν θα ήταν πια «δεύτερο όνομα» δίπλα σε κάποιον άλλο, αλλά θα ηγείται ο ίδιος ενός νέου σχήματος στο Lux, το γνωστό νυχτερινό κέντρο που συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στη διασκέδαση. Η πρόταση ήταν τόσο δυνατή, που δύσκολα θα μπορούσε να την αγνοήσει.

Μετά από ώριμη σκέψη, ο Γιώργος Κακοσαίος λέγεται ότι αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στον Θανάση Παπαγεωργίου, αφήνοντας το Baraonda και τη Λένα Ζευγαρά στα… κρύα του λουτρού. Μια απόφαση που, όπως ήταν φυσικό, έφερε τα πάνω κάτω στον αρχικό σχεδιασμό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 397 / position2: 1406
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb