
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Γύθειο μαζί με τα παιδιά της ηθοποιού, τον Μάξιμο και την Σιέννα. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media βλέπουμε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που παιρνούν όλοι μαζί, ενώ, μοιράστηκαν και κάποια τρυφερά και προσωπικά στιγμιότυπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Αθηνά Οικονομάκου, που διατηρεί σπίτι στο Γύθειο από όπου είναι και η καταγωγή της, κάθε χρόνο αγαπά να περνά στιγμές μαζί με τα παιδιά της στις καταγάλανες παραλίες, δημιουργώντας αναμνήσεις μαζί τους. Από τότε ωστόσο που ήρθε στη ζωή της ο Μπρούνο Τσερέλα, ο μπασκετμπολίστας πάει παντού μαζί της, ενώ τα παιδιά της ηθοποιού φαίνεται να διατηρούν πολύ καλή σχέση μαζί του.
Σε φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια τους στην παραλία, από τις βόλτες και τις ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε και κάποια σπάνια στιγμιότυπα από τις πιο προσωπικές της στιγμές με τον αγαπημένο της, όπου φαίνεται να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment