CELEBS

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Δημοσίευση ΑΥΓ 18, 2025
Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται ο Τάκης Βαμβακίδης από τις 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ontime, ο ηθοποιός ένιωσε να «πνίγεται» στον βήχα, ενώ ακολούθησαν και άλλα συμπτώματα που τον ανησύχησαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Τάκη Βαμβακίδη

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γιατροί διέγνωσαν οξεία πνευμονική εμβολή και του δίνουν βαριά φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε πλήρη ακινησία.

Σε επικοινωνία του με την Ontime τα μόνα λόγια που είπε ήταν: «Συγχωρέσατε με αδέλφια» ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο που τον περίμενε να πάει στον Πόντο με τις «Εκδόσεις- Ταξίδια Τραπεζούς» ώστε να κάνει αφηγήσεις κειμένων και Ποντιακή μουσική

«Η Παναϊα με σκέπασε» συμπλήρωσε με κόπο ο ηθοποιός και έκανε το σταυρό του ενώ δίπλα του έχει μια μικρή εικονίτσα της Παναγίας Σουμελά. Της Παναγιάς που δίνει δύναμη στους Ποντίους.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 65 / position2: 467
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb