
Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και ο ίδιος, με χαμόγελο, στάθηκε να κάνει δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τις βλέψεις του για την πορεία του “Ακόμα δεν είδες τίποτα“, ενώ ρωτήθηκε και για μία ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ALPHA ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρωτιά του παλιού της συνεργάτη και πλέον “ανταγωνιστή”, δείχνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και πως χαίρεται με την χαρά του. Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, ο ίδιος μίλησε και για την συνεργασία τους, διότι δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για τις κακές της στιγμές – δείτε εδώ την απάντησή του μετά τον σάλο.
Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για τη Ναταλία Γερμανού
«Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” και με ενδιαφέρει κάθε Σαββατοκύριακο να έχουμε μια καλή εκπομπή, με όσο καλύτερο περιεχόμενο γίνεται. Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά αυτή τη στιγμή πραγματικά είμαι αφοσιωμένος στην εκπομπή. Δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, αλλά νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ νωρίς.
Εμένα η δική μου πρόθεση γι’ αυτή την εκπομπή είναι ο κόσμος να χαίρεται όταν τη βλέπει», είπε αρχικά για τα σχέδιά του, ενώ για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με τις προτάσεις που δέχεται από άλλα κανάλια, απάντησε: «Ακούγονται πολλά πράγματα, και κάποια ισχύουν, ενώ άλλα δεν ισχύουν! Δεν σημαίνει ότι ό,τι ακούγεται ισχύει κιόλας».
Όσον αφορά στις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην εκπομπή του, δήλωσε: «Κάθε εκπομπή φαντάζομαι, όταν σχεδιάζει μία νέα χρονιά, ανανεώνει κάποια πράγματα. Αυτό είναι λογικό και δεν υπάρχει περίπτωση μία εκπομπή να πάει χωρίς να υπάρχουν ανανεώσεις και αλλαγές. Δεν ξέρω καθόλου εάν θα δούμε προσθαφαιρέσεις του χρόνου στην εκπομπή. Με νοιάζει να πηγαίνει καλά το τώρα».
Στην ερώτηση εάν θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο στην τηλεόραση, σημείωσε: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν θα έκανα καθημερινό ή ότι θέλω να κάνω για πάντα Σαββατοκύριακο. Κρίνεις με βάση τις προτάσεις που έχεις και αυτό που θες να προσφέρεις στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά αν υπάρξει κάτι που θα με ενδιαφέρει, φυσικά και θα το συζητήσω».
Και έπειτα ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού, για την οποία είπε: «Δεν ήταν πολύ “σουηδικό”; Εμένα μου φάνηκε πολύ σουηδικό, γι’ αυτό και το έγραψα, χαριτολογώντας βέβαια. Αλλά η Ναταλία πάντα μας εκπλήσσει με τις αντιδράσεις της. Ούτως ή άλλως με τη Ναταλία έχουμε φιλική σχέση. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το κάνει για κάποιο λόγο ή ότι το κάνει επιτηδευμένα. Μεταξύ μας δεν υπάρχουν τέτοια, οπότε φαίνεται εκ των πραγμάτων ότι η σχέση είναι καλή».
Τέλος, με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν για την συμπεριφορά της, επισήμανε: «Εγώ ήμουν τρία χρόνια με τη Ναταλία και είχαμε συνεργαστεί άψογα. Εγώ με τη Ναταλία δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα, δεν μπορεί κάποιος άλλος να έχει. Ότι υπήρχαν διαφωνίες και εντάσεις, εννοείται ότι υπήρχαν και πάντα υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο καθένας έκανε τη δουλειά του όπως έπρεπε και ότι τουλάχιστον μεταξύ εμού και της Ναταλίας ήταν, από τη δική μου πλευρά, άψογη!».