ENTERTAINMENT

Ποιο είναι το πρόβλημα με το άγαλμα της Beyonce στο Παρίσι και γιατί εξαγρίωσε τους φαν;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κέρινο ομοίωμα της Beyoncé προκαλεί αντιδράσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποιο είναι το πρόβλημα με το άγαλμα της Beyonce στο Παρίσι και γιατί εξαγρίωσε τους φαν;
collage

Η διαμάχη γύρω από το άγαλμα της Beyoncé στο Μουσείο Grevin στο Παρίσι προέρχεται από την κριτική ότι το κέρινο ομοίωμα δεν αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την τραγουδίστρια, ιδιαίτερα όσον αφορά τον τόνο του δέρματός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι θαυμαστές έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας ότι το άγαλμα φαίνεται να έχει ασπρίσει το δέρμα της Beyoncé, κάνοντάς τη να φαίνεται πολύ πιο αδύνατη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Αυτό οδήγησε σε κατηγορίες ότι το άγαλμα μοιάζει με λευκή γυναίκα παρά με Beyoncé.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κέρινο ομοίωμα της Beyoncé προκαλεί αντιδράσεις. Το 2017, ένα άγαλμα στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη επικρίθηκε με παρόμοιο τρόπο για την ανακριβή απεικόνιση του, ιδίως τον πιο ανοιχτό τόνο του δέρματος, που οδήγησε στην τάση του hashtag #TussaudsSoWhite στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη την εποχή, το μουσείο απέδωσε τις αποκλίσεις σε θέματα φωτισμού που θα μπορούσαν να παραμορφώσουν την εμφάνιση των φιγούρων.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συντριπτικά αρνητική, με τους θαυμαστές να απαιτούν διορθώσεις και να εκφράζουν την απογοήτευσή τους σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά αυτές τις διαμάχες, το Madame Tussauds και παρόμοια ιδρύματα έχουν δηλώσει συχνά ότι οι γλύπτες τους προσπαθούν να ταιριάξουν τις φιγούρες όσο το δυνατόν ακριβέστερα, αν και ο φωτισμός και άλλοι παράγοντες μπορεί μερικές φορές να οδηγήσουν σε ακούσιες παραμορφώσεις​. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 200 / position2: 614
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb