ENTERTAINMENT

Πριν τον Justin Timberlake: 5 διάσημοι που συνελήφθησαν επειδή ήπιαν και οδήγησαν

Ίσως κάποια να τα θυμάσαι!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πριν τον Justin Timberlake: 5 διάσημοι που συνελήφθησαν επειδή ήπιαν και οδήγησαν
collage

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στη Νέα Υόρκη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος! Να ήταν ο πρώτος... Η οδήγηση υπό την επιρροή έχει παγιδεύσει πολλές διασημότητες όλα αυτά τα χρόνια, αμαυρώνοντας τη δημόσια εικόνα τους και οδηγώντας σε νομικές επιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lindsay Lohan

Η Lohan έκανε νέα καριέρα όταν είχε όλα αυτά τα μπερδέματα στις αρχές του 2000 και έγινε κάπως γνωστή μεταξύ άλλων και για τις επανειλημμένες αντιπαραθέσεις της με το νόμο, ιδιαίτερα σε σχέση με το αλκοόλ! Το 2007, η Lohan συνελήφθη δύο φορές μέσα σε διάστημα δύο μηνών για οδήγηση μεθυσμένη. Η πρώτη της σύλληψη έγινε τον Μάιο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και βρέθηκε στην κατοχή της μικροποσότητα κοκαΐνης. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο. Αυτές οι συλλήψεις σηματοδότησαν την αρχή μιας σειράς νομικών ζητημάτων που θα ταλαιπωρούσαν τη Lohan για χρόνια, ρίχνοντας μια μεγάλη σκιά στην καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Paris Hilton

Το 2006, η socialite και σταρ του ριάλιτι Paris Hilton συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένη.  Αυτή η σύλληψη οδήγησε σε μια σειρά από νομικά προβλήματα για τη Hilton, συμπεριλαμβανομένης μιας σύντομης φυλάκισης το 2007 για παραβίαση των όρων της φυλάκισής της. Το περιστατικό είχε μεγάλη δημοσιότητα και έγινε ένα σημαντικό γεγονός στα μέσα ενημέρωσης, προβάλλοντας τους κινδύνους της φήμης και τις νομικές συνέπειες της ανεύθυνης συμπεριφοράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Μel Gibson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύλληψη του ηθοποιού το 2006 είναι μια από τις πιο γνωστές στην ιστορία του Χόλιγουντ, όχι μόνο λόγω του ίδιου του DUI αλλά και λόγω της μετέπειτα συμπεριφοράς του. Ο Gibson συνελήφθη στο Μαλιμπού για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια. Κατά τη σύλληψη, έκανε αντισημιτικά σχόλια που προκάλεσαν μεγάλη αντίδραση και έπληξαν σοβαρά τη φήμη του. Ο ίδιος βέβαια αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά το περιστατικό παραμένει ένα διαβόητο παράδειγμα του πώς μια σύλληψη μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη δημοσίων σχέσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Gibson Fanpage (@melgibson_fanpage)

Robert Downey Jr.

Πριν από την αναζωπύρωση της καριέρας του ως Iron Man, ο Robert Downey Jr. πάλεψε με θέματα κατάχρησης ουσιών που οδήγησαν σε αρκετές συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου του DUI. Το 1996, ο Robert Downey Jr. συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυτή η σύλληψη ήταν μέρος μιας ταραχώδους περιόδου στη ζωή του, που σημαδεύτηκε από πολλά νομικά ζητήματα και περιόδους αποτοξίνωσης. Η τελική ανάρρωσή του και η επιστροφή του στην ΑLIST του Χόλιγουντ αναφέρεται συχνά ως μια από τις πιο αξιοσημείωτες επιστροφές στην ιστορία της ψυχαγωγίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sympathizer (@sympathizerhbo)

Shia LaBeouf

Ο ηθοποιός Shia LaBeouf είχε πολλές πινελιές με το νόμο, συμπεριλαμβανομένης μιας σύλληψης το 2008. Ο LaBeouf ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Δυτικό Χόλιγουντ και συνελήφθη ως ύποπτος αφού έδειξε σημάδια μέθης. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα έναν σημαντικό τραυματισμό στο χέρι του LaBeouf, ο οποίος χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Αυτό το περιστατικό ήταν μέρος της ζωής του που συχνά επισκίαζε την καριέρα του στην υποκριτική, αν και έκτοτε προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του ζητήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shia Labeouf (@_shialabeouf)

Ενώ κάποιοι έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν τη ζωή και την καριέρα τους, το στίγμα των πράξεών τους χρησιμεύει ως προειδοποιητικό αφήγημα για άλλους....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 34 / position2: 5101
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb