ENTERTAINMENT

Το διάσημο ζευγάρι που χώρισε επειδή αυτός ήταν σπιτόγατος και αυτή party animal

Ήταν πολύ γλυκό ζευγάρι, όμως δεν ταίριαζαν στον τρόπο ζωής

Το διάσημο ζευγάρι που χώρισε επειδή αυτός ήταν σπιτόγατος και αυτή party animal
Nextweb Studio

Ο Jake Gyllenhaal και η Kirsten Dunst γνωρίστηκαν μέσω της αδερφής του πρώτου, της ηθοποιού Maggie Gyllenhaal, η οποία συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Kirsten στο Χαμόγελο της Μόνα Λίζα. Άρχισαν να βγαίνουν σύντομα μετά τη γνωριμία, το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν απλώς δύο ερωτευμένα παιδιά, έπαιρναν αμφισβητήσιμες αποφάσεις και προχωρούσαν πολύ γρήγορα. Και οι δύο ήταν στις αρχές της δεκαετίας των 20 χρόνων τους, όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού, αμέσως μετά μετακόμισαν μαζί και υιοθέτησαν έναν Γερμανικό Ποιμενικό ονόματι Atticus. Όταν χώρισαν το 2004, ο Gyllenhaal διατήρησε την κηδεμονία του σκύλου. Ο Atticus έφυγε από τη ζωή το 2015!

View this post on Instagram

A post shared by @cinemababyyyyy

Όμως, παρά την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η σχέση τους, η Dunst ήξερε ότι αυτή και ο Gyllenhaal δεν πήγαιναν για γάμο σύντομα. «Ω, είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ», είπε στο People μόλις δύο μήνες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους. «Σοβαρά, είμαι 22 ετών. Είναι τόσο ενοχλητικό που σου ασκούν πίεση».

Ο Gyllenhaal, επίσης, παρέμεινε εκπληκτικά προσγειωμένος όταν μιλούσε για τη Dunst και τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης που ενέπνευσε η σχέση τους, λέγοντας στο People, «Η Kirsten και εγώ ξέρουμε τι είναι πραγματικό και τι όχι», λέει. «Ξέρουμε τι συμβαίνει όταν είστε και οι δύο ηθοποιοί».

Λίγο καιρό μετά χώρισαν.

View this post on Instagram

A post shared by The80’scomeback 🍒 (@the80scomeback)

Σε μια συνέντευξη στο βρετανικό ταμπλόιντ News of the World, η Kirsten φέρεται να εξήγησε ότι ο χωρισμός τους προήλθε από ριζικά διαφορετικές προτιμήσεις στον τρόπο ζωής. «Είναι ένα αγόρι που μένει στο σπίτι και εγώ είμαι ένα κορίτσι έξω στην πόλη», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2531 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb