ENTERTAINMENT

Natasha Archer, η ακριβοπληρωμένη στυλίστρια της Kate Middleton

Ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τις μοδάτες εμφανίσεις της Kate Middleton
Από το NEWSROOM
Natasha Archer, η ακριβοπληρωμένη στυλίστρια της Kate Middleton
collage

Η Kate, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πάντα άψογα ντυμένη. Ο κόσμος δεν θα περίμενε τίποτα λιγότερο, λόγω της ιδιότητάς της. Ωστόσο, ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τις μοδάτες εμφανίσεις της Kate Middleton;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στυλίστρια της Kate, Natasha Archer, συνεργάζεται με τη βασιλική οικογένεια από το 2007 και έχει γίνει καλή φίλη της Kate. Σύμφωνα με το LinkedIn, η πρώτη βασιλική θέση του Archer ήταν να εργάζεται στα γραφεία του Δούκα και της Δούκισσας του Gloucester. Το 2010, άρχισε να εργάζεται ως προσωπική βοηθός.

Η θέση της Archer τελικά άλλαξε για να συμπεριλάβει καθήκοντα στυλίστα το 2014, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή έδωσε συμβουλές στην Kate για το τι παπούτσια να φορέσει (συμβουλεύοντάς την να αποφεύγει τα nude χρώματα!) και επίσης επειδή ήταν ικανή στο να ετοιμάζει τις τσάντες της Kate για τις βασιλικές περιοδείες.

Η Natasha Archer άρχισε να εργάζεται στο Royal Household το 2007, αρχικά με μια γενικότερη ιδιότητα πριν μεταβεί στο ρόλο της στυλίστριας για την Catherine γύρω στο 2014. Της πιστώνεται ότι βοήθησε την Kate να εξελίξει το στυλ της από μια πιο συντηρητική και παραδοσιακή εμφάνιση σε μια πιο σύγχρονη και πιο μοντέρνα εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τη βασιλική ευπρέπεια που αναμένεται από μια μελλοντική βασίλισσα. Η προσέγγιση της Natasha συχνά περιλαμβάνει την ανάμειξη κορυφαίων κομματιών σχεδιαστών με πιο προσιτή μόδα από μάρκες όπως τα Zara και Topshop.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Παραγγέλνει ρούχα για την Kate και διαλέγει εκείνη όλα τα ρούχα από τους ίδιους σχεδιαστές που φοράει η Kate, συμπεριλαμβανομένων των Jenny Packham και Diane von Furstenberg. Η Natasha Archer, της οποίας το παρατσούκλι είναι "Tash" είναι παντρεμένη με τον Chris Jackson από το 2017. Ο Jackson είναι βασιλικός φωτογράφος, επομένως τραβάει φωτογραφίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σε διάφορες εκδηλώσεις, αρραβώνες και ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Natasha Archer δεν είναι μόνο μέλος του στενού κύκλου της Catherine, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είναι επίσης μια αφοσιωμένη υπάλληλος.

Η σελίδα της στο LinkedIn ενημερώθηκε για να αναφέρει ότι ήταν η "Private Executive Assistant του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας". 

Το προφίλ της Archer στο LinkedIn λέει ότι η νέα θέση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022. Η ίδια δεν έχει social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 309 / position2: 3645
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb