ENTERTAINMENT

Μετά το σκάνδαλο απιστίας, σε τι φάση είναι η σχέση της Kylie Jenner με την πρώην κολλητή της;

Η Kylie και η αδερφή της, Khloé Kardashian, κατέρριψαν τις φήμες και όπως φαίνεται δεν έχουν πια beef με τη Jordyn Woods

Μετά το σκάνδαλο απιστίας, σε τι φάση είναι η σχέση της Kylie Jenner με την πρώην κολλητή της;
Instagram Kylie Jenner

Πέντε χρόνια μετά το περιβόητο σκάνδαλο απιστίας της Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson και την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods, οι αδερφές μίλησαν ειλικρινά στο τελευταίο επεισόδιο του The Kardashians για την τωρινή τους σχέση με τη Jordyn, ενώ σχολίασαν και τη χειραψία της Kylie με τη Jordyn στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Khloe Kardashian δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φέτος και έτσι ζήτησε από την αδερφή της Kylie Jenner που παρευρέθηκε εκεί, να της πει όσα συνέβησαν στο ταξίδι της. Έτσι, συν τοις άλλοις, η Kylie αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να κάνει παρέα με τη Jordyn Woods, και ότι βρίσκονται τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

«Είδα τη Jordyn ξανά στο Παρίσι. Παρόλο που η σχέση μας πήρε μία απόσταση για ενα διάστημα, πλέον είμαστε πολύ καλύτερα και βρισκόμαστε ίσως και μία φορά το μήνα. Πλέον ούτε τα tabloids δεν ασχολούνται με τη σχέση μου με τη Jordyn», είπε η Kylie στην αδερφή της.

Στη συνέχεια η Khloé είπε: «Σου έλεγα πάντα ότι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα και ειδικά αν σου λείπει η φίλη σου, όπως μου είχες πει παλιότερα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διατηρήσεις τη φιλία σου μαζί της. Θέλω απλώς μία ευτυχισμένη, ειρηνική, υγιή ζωή για όλους μας. Δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ beef μαζί της. Δε μου άρεσε που κάποιοι ήθελαν να διαλέξουν να είναι είτε με την 'team Jordyn', είτε με την 'team Kylie', δε μου αρέσει αυτό το μίσος».

View this post on Instagram

A post shared by Khloe Kardashian News (@khloesnapchats)

Στο τέλος της συνέντευξης η Kylie είπε: «Χαίρομαι που έχω αυτή τη συζήτηση με την Khloé, γιατί νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά πόσο καθαρή είναι η καρδιά της. Ακόμη και αμέσως μετά από όλα όσα συνέβησαν, δεν άλλαξε τίποτα για εμάς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μένα τις αδερφές μου και την ευτυχία τους. Η Khloé είναι πολύ ξεχωριστή και μακάρι οι άνθρωποι να ήξεραν πόσο υπέροχη είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 352 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb