ENTERTAINMENT

Σοφία Μουτίδου: «Είμαι σε αγωγή χρόνια, παίρνω αντικαταθληπτικά» ‑ Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση για τη μάχη της με την κατάθλιψη

«Όταν έχασα τον άντρα μου...»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 12, 2024
Σοφία Μουτίδου: «Είμαι σε αγωγή χρόνια, παίρνω αντικαταθληπτικά» ‑ Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 12/6 στην εκπομπή Fay's Time με την γνωστή ηθοποιό να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για τη ζωή της, ενώ παράλληλα έκανε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά της σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικότερα, η ηθοποιός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της ότι είναι ακομπλεξάριστη και πως προτιμάει να επικοινωνεί με τον κόσμο και το κοινό ό,τι και αν της συμβαίνει. Ένα μάλιστα από τα δύσκολα περιστατικά, που έχει βιώσει η Σοφία Μουτίδου είναι η αυτοκτονία του συζύγου της.0

Κάπως έτσι ξαναήρθε η ψυχοθεραπεία στη ζωή της - μετά από ένα τόσο βίαιο πένθος - με την ηθοποιό να εξηγεί τα οφέλη της, μιας και η ίδια σπουδάζει για να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας στο μέλλον.

Τέλος, η Σοφία Μουτίδου μίλησε εξίσου ανοιχτά για ένα ακόμα θέμα, που αποτελεί ταμπού και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, που έχει περάσει. Μια σειρά δύσκολων γεγονότων λοιπόν, έχουν οδηγήσει την ηθοποιό στην αγωγή με αντικαταθληπτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για τη μάχη με την κατάθλιψη
«Είμαι 11 χρόνια σε μια θεραπεία και κάποια στιγμή έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Κάνω εννιά χρόνια ψυχοθεραπεία με τον ίδιο άνθρωπο και 2 έκανα με κάποια άλλη πριν. Την ώρα που βαφόμουν έβλεπα που είχατε θέμα για την κατάθλιψη. Δεν ξέρουμε, δεν έχουμε ενημερωμένοι, δεν έχουμε εκπαίδευση για αυτό θέμα. Είμαστε σε μια φάση που δεν ντρεπόμαστε, που περισσότερος κόσμος θέλει να μιλήσει. Ουσιαστικά μιλάς!

Σπουδάζω σύμβουλος ψυχικής υγείας. Επαγγελματικά το σκέφτομαι. Θέλω ουσιαστικά να με βρει η επόμενη δεκαετία σε έναν χώρο πιο προφυλαγμένο, σε γραφείο. Θέλω σιγά σιγά να περάσω στη θεραπεία. Δεν είπαμε ότι θα γίνει αύριο, ούτε ότι θα εγκαταλείψω το θέατρο. Θέλω σιγά σιγά να περάσω στον ψυχοθεραπευτικό τομέα.

Εγώ ξεκίνησα γιατί είχα μια δυσφορία με τον πρώτο γάμο μου. Ένιωθα μια δυσφορία με το μέσα μου. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Ξεκίνησα και μετά το δεύτερο χτύπημα της θεραπείας ήρθε με το πένθος, όταν έχασα τον άντρα μου.

Ξεκίνησα θεραπευτικά για το πένθος και μετά συνεχίστηκε για μια ζωή. Δεν θα το σταματήσω ποτέ. Πένθη, γάμοι, γεννήσεις δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή του ανθρώπου. Εγώ είμαι σε αγωγή χρόνια. Παίρνω αντικαταθληπτικά, το έχω δηλώσει, παίρνω τα ladose, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες, ταυτόχρονα όμως δεν σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και λέω όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια», είπε Σοφία Μουτίδου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 298 / position2: 761
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb