ENTERTAINMENT

Αναψε «φωτιές» στο Twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου με την εκλογή της: «Τα λέει έξω από τα δόντια» ‑ «Κατάντια να τη βγάζετε, δεν καταπίνεται»

Η νεαρή πολιτικός έκανε την απόλυτη υπέρβαση και πλέον μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2024
Αναψε «φωτιές» στο Twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου με την εκλογή της: «Τα λέει έξω από τα δόντια» ‑ «Κατάντια να τη βγάζετε, δεν καταπίνεται»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ουδέποτε έκρυψε, ότι επιδιώκει την προσωπική της προβολή από τότε, που υπήρξε πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας. Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, που πλασάρει τον εαυτό της ως νέα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή πολιτικός, μετά από αρκετές προσπάθειες, που είχαν ακολουθήσει την αποπομπή της από την Νέα Δημοκρατία, λόγω μιας ανάρτησης που είχε κάνει επί της ουσίας εναντίον της Δανάης Μπάρκα, κατάφερε να πετύχει κάτι, που πριν από λίγο καιρό θα έμοιαζε με «θαύμα». Ξεπέρασε το όριο του 3%, συγκεκριμένα, κι εξελέγη ευρωβουλευτής, ξεπερνώντας πολλούς έμπειρους πολιτικούς, μερικοί εκ των οποίων έχουν υπάρξει εδώ και χρόνια βασικά κυβερνητικά στελέχη στα κόμματα, που έχουν αναλάβει τις τύχες της χώρας, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Αλέξης Χαρίτσης και αρκετοί ακόμη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει συγκεκριμένες απόψεις για όλα τα θέματα και πάντοτε προκαλεί διχασμό με αυτές. Άλλοι συμφωνούν απόλυτα μαζί της και θεωρούν, ότι λέει τα πράγματα όπως είναι, άλλοι θεωρούν, ότι απλώς προωθεί ακροδεξιές απόψεις και ατζέντες. Το σίγουρο είναι, ότι σε κάποιους οι απόψεις αυτές άρεσαν αρκετά, ώστε να τη στείλουν στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

Η είδηση της εκλογής της, την έφερε να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter, πάνω από οποιονδήποτε άλλο, με όλες τις απόψεις να εκτίθενται. Άλλοι πανηγύρισαν έντονα αυτή την εκλογή, θεωρώντας ότι δεν είχε την προβολή, που της αντιστοιχούσε, άλλοι ανέφεραν πως είναι ντροπιαστικό αυτό που συνέβη, με τη... διαμάχη καλά να κρατεί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 566 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb