CELEBS

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Full in love στη συναυλία των Coldplay

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/6 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη συναυλία των Coldplay στη χώρα μας

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 09, 2024
Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Full in love στη συναυλία των Coldplay

Ανάμεσα στους – πάνω από – 60.000 θεατές, ήταν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες. Μέσα σε αυτούς και ο Χρήστος Μάστορας με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, δεν κρύβει τον έρωτά του, και δε δυστάζουν να γίνουν πιο διαχυτικοί στις εξόδους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεκάδες χιλιάδες θεατές βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/6 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη συναυλία των Coldplay στη χώρα μας.

Ανάμεσα στους – πάνω από – 60.000 θεατές, ήταν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες. Μέσα σε αυτούς και ο Χρήστος Μάστορας με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, δεν κρύβει τον έρωτά του, και δε διστάζουν να γίνουν πιο διαχυτικοί στις εξόδους τους.

Σε μια τρυφερή στιγμή τους τσάκωσε και ο φακός χθες, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία των Coldplay.

Όπως θα δεις στο βίντεο, Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη αγκαλιάζονται όσοι ώρα περιμένουν να ξεκινήσει η συναυλία.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 158 / position2: 590
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb