ENTERTAINMENT

Η σχέση της πανέμορφης ξανθιάς καλλονής από το παρελθόν

@charlizetheron

Ο Sean Penn και η Charlize Theron ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2013 και αρραβωνιάστηκαν το 2014. Ωστόσο, ο αρραβώνας τους ακυρώθηκε το 2015, οδηγώντας στο τέλος της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ακριβείς λόγοι του χωρισμού τους δεν έχουν αναφερθεί ρητά από κανέναν από τους δύο.

Η ιστορία

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Όταν η Theron άρχισε να βγαίνει με το αστέρι Fast Times στο Ridgemont High το 2013, το ζευγάρι ήταν ήδη φίλοι για σχεδόν δύο δεκαετίες. Είχαν και οι δύο άλλες σχέσεις, αλλά παρέμειναν ο ένας στη ζωή του άλλου χάρη στο κοινό πάθος για τον κινηματογράφο και τη φιλανθρωπική δουλειά.

Ενώ το ζευγάρι κράτησε τις πρώτες μέρες της σχέσης του ιδιωτικές, για πρώτη φορά πυροδότησε φήμες για ραντεβού όταν τους είδαν μαζί σε ένα αποκριάτικο πάρτι το 2013. Αργότερα εθεάθησαν μαζί στη Χαβάη, όπου τηλεφώνησαν το 2014 στο παραθαλάσσιο σπίτι του Penn. Αργότερα τον Ιανουάριο, η Theron παρακολούθησε το ετήσιο Gala Help Haiti Home του Penn, όπου το δίδυμο φέρεται να κάθονταν δίπλα-δίπλα όλη τη νύχτα. Λίγο αργότερα, η Penn άρχισε να περνά χρόνο με την κόρη της Theron, Jackson, την οποία υιοθέτησε το 2012.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2015, υπήρχαν ήδη φήμες για αρραβώνα, αλλά η Theron έσπευσε να κλείσει την ιδέα να παντρευτεί. Παρόλο που δεν επρόκειτο να περπατήσει στον διάδρομο με τον Penn, δεν είχε τίποτα άλλο παρά υπέροχα πράγματα να πει για τη σχέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Η στιγμή που βρισκόμαστε είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή, πολύ ωραία", είπε η Theron στο Esquire. "Το θέμα του γάμου είναι πάντα τόσο περίεργο για μένα ούτως ή άλλως. Μου αρέσει η πιθανότητα για οτιδήποτε, αλλά απολαμβάνω πραγματικά τον εαυτό μου και τις καθημερινές στιγμές."

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η Theron και ο Penn συνέχισαν να βγαίνουν μέχρι το 2014, παρακολουθώντας μαζί πολλά κόκκινα χαλιά και γυρίσματα του The Last Face στη Νότια Αφρική. Τα πράγματα αποδείχτηκαν σοβαρά μεταξύ τους στις αρχές του 2015 — ο Penn είπε στη Le Parisien, «Είναι η αγάπη της ζωής μου». Το συναίσθημα φάνηκε να είναι αμοιβαίο, με τη Theron να λέει στο Elle UK: «Είναι ο σύντροφός μου, είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Παρά την αγάπη της Theron και του Penn ο ένας για τον άλλον, η σχέση τους δεν ήταν γραφτό να κρατήσει. Έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ των Καννών. Τον Ιούνιο του 2015 επιβεβαιώθηκε ότι είχαν χωρίσει. Μετά τον χωρισμό τους, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Theron είχε κάνει φάντασμα τον Penn - κάτι που αργότερα είπε ότι δεν ήταν αλήθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2255 / position2: 3033
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb