CELEB STYLE

Nιώσε γοργόνα σαν την Kendall Jenner: Tα φορέματα που δίνουν αυτό το mermaid effect

Δοκίμασέ τα κι εσύ
Από το NEWSROOM
Nιώσε γοργόνα σαν την Kendall Jenner: Tα φορέματα που δίνουν αυτό το mermaid effect
@kendalljenner

Όταν πηγαίνoυμε διακοπές, είμαστε δυο κατηγορίες γυναικών - άλλες φοράνε τα καλά τους για photoshooting και άλλες είναι πιο χύμα, φορώντας τα άνετά τους, τα φαρδιά τους. Δες εδώ την Κendall πώς αναβάθμισε τη φάση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αδερφές Jenner αυτή τη στιγμή (ή τουλάχιστον, αυτή τη στιγμή στα ποστ τους στο Instagram) κάνουν διακοπές στη Μαγιόρκα, ποζάροντας σε γιοτ.

Και η Kendall βρήκε το τέλειο ολόσωμο φόρεμα για να δεις το ηλιοβασίλεμα. Καθισμένη σε μια ξαπλώστρα φαίνεται εντελώς σικ και εντελώς γαλήνια αγναντεύοντας το νερό, φορώντας το φόρεμα Khaite Romee (3.500 δολ.).

Ένα τέτοιο φόρεμα όμως είναι μια κομψή επιλογή, λιτή και αριστοκρατική, και φόρεσε απλά ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.  Τα μακριά φορέματα τύπου Mermaid, με τη δραματική τους όψη και την κομψή σιλουέτα τους, είναι μια διαχρονική επιλογή για κάθε επίσημη περίσταση.

Εμπνευσμένη από την Kendall Jenner, η οποία επιδεικνύει αβίαστα τη γοητεία αυτών των φορεμάτων, η ενσωμάτωση ενός γοργόνας φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σας μπορεί να αναδείξει το στυλ σας και να κάνει εντύπωση πρωί - βράδυ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 190 / position2: 759
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb