ENTERTAINMENT

Οι μεγαλύτερες έχθρες της διεθνούς σόουμπιζ

Ποιοι διάσημοι είναι ορκισμένοι εχθροί

Οι μεγαλύτερες έχθρες της διεθνούς σόουμπιζ
Nextweb Studio

Οι έχθρες και οι αντιπαλότητες στο Χόλιγουντ συχνά προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα διάσταση στην ιστορία της βιομηχανίας του θεάματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας δούμε μερικές από τις πιο διάσημες έχθρες μεταξύ ηθοποιών και άλλων προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ.

Bette Davis vs. Joan Crawford

View this post on Instagram

A post shared by This Was Hollywood (@thiswashollywood)

Αυτή η έχθρα είναι ίσως η πιο διάσημη στην ιστορία του Χόλιγουντ. Οι δύο θρυλικές ηθοποιοί είχαν μια πολυετή αντιπαλότητα που κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας What Ever Happened to Baby Jane? (1962). Οι δυο τους αντάλλασσαν κατηγορίες και προσβολές τόσο στα γυρίσματα όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η έχθρα τους έγινε θέμα πολλών βιβλίων και ταινιών, όπως η σειρά Feud του Ryan Murphy.

Joan Crawford vs. Marilyn Monroe

View this post on Instagram

A post shared by 𝑭𝒐𝒓 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒍𝒚𝒏 🤍 (@mellifluous.monroe)

Η Joan Crawford είχε επίσης προβλήματα με την Marilyn Monroe. Η Monroe, που ήταν μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής της, δεν άρεσε στην Crawford, η οποία την κατηγόρησε ότι ήταν ακατάστατη και ασυνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Olivia de Havilland vs. Joan Fontaine

View this post on Instagram

A post shared by Olivia de Havilland (@oliviadehavilland)

Οι αδερφές Olivia de Havilland και Joan Fontaine είχαν μια πολύ γνωστή οικογενειακή έχθρα που ξεκίνησε από την παιδική τους ηλικία και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας τους στο Χόλιγουντ. Οι δυο τους ήταν συχνά σε ανταγωνισμό για ρόλους και βραβεία, και η σχέση τους ήταν γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις.

Sylvester Stallone vs. Richard Gere

View this post on Instagram

A post shared by Rocky Balboa (@therockybalboasaga)

Αυτή η έχθρα ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας The Lords of Flatbush (1974). Σύμφωνα με φήμες, οι δύο ηθοποιοί είχαν μια φυσική σύγκρουση, και η ένταση μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη που ο Gere αντικαταστάθηκε από τον Perry King στον ρόλο του.

Vin Diesel vs. Dwayne "The Rock" Johnson

View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Οι δύο ηθοποιοί, που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Fast & Furious, είχαν έντονες διαμάχες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο Dwayne Johnson δημοσίευσε κριτικά σχόλια για κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές του, με τον Vin Diesel να είναι πιθανώς ο κύριος στόχος. Οι δύο τους τελικά δήλωσαν ότι προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά η ένταση ήταν εμφανής για πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb