CELEBS

H τραγουδίστρια Halsey αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο και λευχαιμία

«Είμαι τυχερή που ζω», δήλωσε η 29χρονη γυναίκα.

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2024
H τραγουδίστρια Halsey αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο και λευχαιμία

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Halsey πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μέσα από μια σειρά βίντεο αποκάλυπτε ότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με δυο λόγια, είμαι τυχερή που ζω. Σε άλλα νέα έγραψα ένα άλμπουμ», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της, στην οποία έκανε tag δύο οργανισμούς, έναν που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τη λευχαιμία και το λέμφωμα, καθώς και τον αμερικανικό οργανισμό για την έρευνα του λύκου.

«Είπα στον εαυτό μου ότι του δίνω ακόμα δυο χρόνια ασθένειας. Στα 30 θα αναγεννηθώ και δεν θα είμαι άρρωστη και θα είμαι hot και θα έχω πολλή ενέργεια και απλά θα ξαναζήσω τα 20s στα 30s μου».

Στο επόμενο βίντεο, η Halsey βρίσκεται στο νοσοκομείο, από όπου ενημερώνει τους φαν ότι διανύει την πρώτη ημέρα θεραπείας της. Κάθεται δίπλα σε ένα μηχάνημα και έχει τυλίξει το κεφάλι της με ένα μαντίλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τρίτο κατά σειρά κλιπ, η τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο όπου φαίνεται να ηχογραφεί το νέο της single με τίτλο The End, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο βίντεο έχει πραγματοποιήσει ένα γρήγορο μοντάζ με πλάνα όπου πραγματοποιεί θεραπείες.

Σε άλλη ανάρτηση η Halsey δημοσίευσε το εξώφυλλο του πέμπτου κατά σειρά άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε χτες.

Οι φαν της Halsey έδειξαν αμέσως τη συμπαράστασή τους μέσα από τα σχόλια που άφησαν στις αναρτήσεις της, ενώ το ίδιο έκαναν και διάσημες φίλες της, όπως η Rita Ora και η Heidi Klum.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 324 / position2: 733
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb