CELEBS

Ελένη Χατζίδου: «Τον άκουσα και γέλασα» ‑ Η απάντηση στην μπηχτή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την εκπομπή BreakfastStar

Στάθηκε στο ύψος της!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2024
Ελένη Χατζίδου: «Τον άκουσα και γέλασα» ‑ Η απάντηση στην μπηχτή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την εκπομπή BreakfastStar

Η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, με την παρουσιάστρια του BreakfastStar απαντάει μεταξύ άλλων τόσο για το επαγγελματικό τηλεοπτικό της μέλλον στο STAR αλλά και στον Κωνσταντίνο Βασάλο που πέταξε την μπηχτή του στην εκπομπή της και στην ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βγήκε η Χατζίδου και είπε ότι πρέπει να πω ευχαριστώ για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν στην τηλεόραση. Πρέπει να πει η Χατζίδου ευχαριστώ σε εμένα για το υλικό που της δίνω και παίζει στην εκπομπή. Και τα πόσα πεσιματικά μου κάνουν και απαντάω στην εκπομπή.

Αν δεν έκανα εγώ αυτά, δεν θα σχολίαζαν αυτοί 20 λεπτά στην εκπομπή. Εγώ να πω ευχαριστώ στην ελληνική τηλεόραση δεν είμαι αγνώμων γιατί πήρε σε ένα παιχνίδι με βοήθησε κλπ...», είπε μεταξύ άλλων ο Βασάλος στο Youtube.

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου

«Έχουμε ραντεβού με το Star την άλλη βδομάδα. Δεν έχω ακούσει για πλατό. Να μιλήσουμε με την άλλη πλευρά και μετά θα τα πούμε όλα. Με τον ίδιο αέρα, την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό θα επιστρέψουμε. Όλοι είναι ισχυροί αντίπαλοι. Ωραίος ο ανταγωνισμός και μακάρι να πάμε όλοι καλά. Να μας γουστάρουνε τηλεθεατές. Γίνεται να μοιραστούν τα νούμερα. Γιατί να μην έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή; Θα ήταν τιμητικό για εμάς», αποκάλυψε αρχικά για το τηλεοπτικό της μέλλον με τον σύζυγό της από την νέα σεζόν που ξεκινά από Σεπτέμβρη.

«Βεβαίως θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μου αρέσει που έχει άποψη και την υποστηρίζει. Πραγματικά το λέω μέσα από την καρδιά μου. Εγώ δεν το πήρα έτσι όπως το πήρατε εσείς, τον άκουσα και γέλασα», απάντησε στη μπηχτή του Κωνσταντίνου Βασάλου με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει εκείνη για την παρουσία του στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί να μην είναι η Ζήνα του χρόνου στο STAR;», απόρησε σε ερώτηση για δημοσιεύματα που θέλουν την Ζήνα Κουτσελίνη να φεύγει από το κανάλι.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 259 / position2: 1438
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb