CELEBS

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά όλο νόημα για Σκορδά – Καινούργιου: «Μπήκαν λόγια, έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες»

«Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές»
Από το NEWSROOM
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά όλο νόημα για Σκορδά – Καινούργιου: «Μπήκαν λόγια, έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, την κόντρα Καινούργιου – Σκορδά, αλλά και τους Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προτεραιότητά μου είναι να δω τι προτάσεις έχω και θα αποφασίσω ανάλογα με το περιβάλλον, την ομάδα, το οικονομικό ή αν θα ηγούμαι μιας ομάδας. Είναι δουλειά, δεν πρέπει να είμαστε τόσο ρομαντικοί, πληρώνομαι για να κάνω τη δουλειά μου, άρα θα ζοριστώ και λίγο παραπάνω. Η συμφωνία μου με το Mega υφίσταται ακόμα, δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση. Είμαι ανοιχτός στο να κάνω κάτι δικό μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για την κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Ήταν μια παρεξήγηση, στην οποία έπαιξαν ρόλοι αυτοί οι μεσάζοντες, μπήκαν λόγια».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εννοείται ότι σε ένα κανάλι μπορούν να σταθούν δύο εκπομπές με αντίστοιχο περιεχόμενο. Τις εκπομπές τις κάνουν οι άνθρωποι. Φέτος υπήρχαν 14 ομοειδείς εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Θα ήταν μια ωραία πρόταση να κάνουν βραδινό show εναλλάξ, όπως γίνεται με το Saturday Night Live.

Είναι δύο άνθρωποι που έχουν διαγράψει την ιστορία τους στην τηλεόραση και μέχρι ένα σημείο δικαιούνται να έχουν παραξενιές. Δεν ξέρω ποιον εννοεί ο Γρηγόρης όταν λέει ότι υπήρχαν διευθυντές που δεν το ήθελαν. Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 9 εβδομάδες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «χτυπά» την Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά
«Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην»
Newsroom
Entertainment Πριν 9 εβδομάδες
Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος on air ‑ H διαφωνία με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη
Έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην εκπομπή «Ελένη»
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 429 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb