CELEBS

Αρης Σοϊλέδης: Μετά τον χωρισμό από την Αντωνά, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη νέα σύντροφό του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2024
Αρης Σοϊλέδης: Μετά τον χωρισμό από την Αντωνά, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη νέα σύντροφό του

Τεράστιο σούσουρο επικράτησε πριν μερικές εβδομάδες όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι όπως είπαν κοντινοί άνθρωποι τους δεν μπορούσε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα και έτσι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους παρά τις προσπάθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή με νέα σύντροφο.

Μπορεί στην αρχή να μην επιβεβαίωνε το γεγονός, ωστόσο, οι συνεχείς κυκλοφορίες φωτογραφιών τους από εξόδους τους τελικά επιβεβαίωσαν πως έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το χωρισμό του και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένος.

Έκανε ο επόμενο βήμα με την σύντροφό του ο Άρης Σοϊλέδης

Και τελικά μετά από λίγους μήνες μετά, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι μένι μαζί.

Ο επιχειρηματίας λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά μάζεψε τα πράγματα του και πλέον μέχρι στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Να σημειωθεί πως μετά το χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς έπαψε να έχει επαφές μαζί του παρόλο που θα γινόντουσαν κουμπάροι. «Έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό που έγινε με την Μαρία και το Άρη μεταξύ τους. Έχει να κάνει με το ότι το διάστημα που η Μαρία έλειπε τον πήρα 3-4 φορές τηλέφωνο για να κάνουμε κάτι, για κάτι που τον χρειάστηκα... Δεν με πήρε ποτέ πίσω... Μία φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω μόνο ένα τραπέζι για μία παρέα από την Κρήτη, με χαρά το έκανα....», έχει πει ο Κώστας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 16 εβδομάδες
Αρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Αιφνίδιος χωρισμός για το ζευγάρι;
Σοβαρή κρίση στη σχέση τους...
Αναστασία Βαμβακά
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 99 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb