ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Zώδια Μήνα: Ιούνιος

Καλοκαιρινές προβλέψεις για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού
AstroGirl
Zώδια Μήνα: Ιούνιος
Φωτογραφία από Ánh Đặng

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε οτιδήποτε ήταν σπασμένο και να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Πετάξτε ότι σας είναι άχρηστο! Τα εργασιακά σας τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο πρότζεκτ. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί, το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να λάμπετε. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για μια επανεκκίνηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα υπάρξουν μικροσυγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, που αν δεν τις διαχειριστείτε σωστά, πολύ πιθανό να σκεφτείτε ακόμα και την προοπτική αλλαγής επαγγελματικών σχεδίων και στόχων. Μια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι κάποια καθημερινά σκηνικά στο σπίτι είναι αρκετά ασήμαντα για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να χαλάσουν τη μαγιά που με τόσο κόπο φτιάξατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα το δώσετε σε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λόγω συναισθηματικής φόρτισης, ίσως σας ξεφύγουν μερικές κουβέντες, που μπορεί να πληγώσουν άτομα που αγαπάτε. Ευτυχώς όμως, κανείς δεν θα παρεξηγηθεί, καθώς όλοι γνωρίζουν, τι άνθρωπος είστε κατά βάθος. Φροντίστε να εξωτερικευτείτε περισσότερο στο ταίρι σας και να βάλετε μυαλό γιατί τα λάθη σας έγιναν πολλά τώρα τελευταία.  

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Ξεσκονίστε τις ξένες γλώσσες σας γιατί θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να βγείτε περισσότερο έξω, να μάθετε πράγματα, να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους και με την τέχνη. Τα άστρα θέλουν να γίνετε καλύτεροι - για εσάς ο Μάης θα είναι ο μήνας της μάθησης, της εξερεύνησης. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική, αλλά θα πρέπει να δείτε τι σας ταιριάζει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό και μεγάλες αλλαγές στο κρεβάτι σας, και δεν εννοούμε την αλλαγή σεντονιών! Εστιάστε σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση, και να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να γυμναστείτε χωρίς να ταλαιπωρείστε τόσο ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλειεται να βρεθείτε μπροστά σε διλλήματα, προσωπικά η επαγγελματικά, που δεν θα είναι εύκολα. Μην μείνετε στην θεωρία και αποφύγετε να κάνετε πράξη όλα όσα στοχεύετε. Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα το δώσετε σε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες και πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να λυθούν! Τα αγαπημένα σας άτομα απαιτούν από εσας πάρα πολλά και αυτό σας προβληματίζει.. Επαγγελματικά, θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας. Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μπροστά σας δυσκολίες, αδιέξοδα, αναποδιές, τα οποία θα σας κάνουν να αναβάλετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και ψυχροί στις κακουχίες των ημερών και να μην μπήξετε τα κλάματα με την πρώτη αναποδιά! Προσοχή σε εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά όσες καταστάσεις ή άνθρωποι στο στενό σας περιβάλλον δεν βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά!

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το μήνα θα αποκτήσετε μια τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και θα είστε αρκετά καχύποπτοι με αποτέλεσμα να προσπαθείτε συνεχώς να ψυχολογείτε και να "διαβάζετε" τους άλλους. Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τα λάθη σας αλλά και αναλογιζόμενοι όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
15 / position1: 27 / position2: 870
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb