Η Foreo μοιράζεται τα μυστικά της για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Bye bye άγχος και stress!

Η Foreo μοιράζεται τα μυστικά της για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών και μαζί με αυτές το μυαλό μας ταξιδεύει σε γαλαζοπράσινες θάλασσες και λευκά, πλακόστρωτα δρομάκια, αλλά το σώμα και το πνεύμα πρέπει ακόμα να ακολουθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ ένα επαγγελματικό μασάζ μοιάζει με την τέλεια λύση για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου άγχους, υπάρχουν τεχνικές που μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι με τη βοήθεια της σουηδικής εταιρείας τεχνολογίας για το δέρμα FOREO. Είστε έτοιμοι να κρατήσετε σημειώσεις;

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ LUNA 4 plus

Υπό τη μελωδία μίας χαλαρωτικής μουσικής και το φως από το αγαπημένο σας αρωματικό κερί να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα, ξεκινήστε την περιποίηση με το εμβληματικό LUNA 4 Plus. Η θερμοθεραπεία θα σας χαλαρώσει αμέσως, η φωτοθεραπεία με κόκκινο LED και NIR φως θα κάνουν boost στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας ενώ η αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας στο τέλος του session (καθώς θα έχουν αφαιρεθεί 99.5% των ατελειών και του σμήγματος) θα δώσει αυτόματα μία φρεσκάδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στην ψυχολογία. Ο καθαρισμός με τη χρήση του LUNA 4 Plus είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να αφυπνίσουμε σώμα και πνεύμα όταν νιώθουμε κούραση ή υπνηλία, μετά το γραφείο και πριν μία έξοδο (tested & approved!). Ολοκληρώνουμε το πρώτο αυτό βήμα με ένα σύντομο face massage session επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του FOREO app.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ SMART MASKING

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι το UFO 3 ένα από τα πιο fun-to-use προϊόντα της FOREO; Είναι! Εκτός από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει μετά από οποιαδήποτε smart masking ρουτίνα ομορφιάς, αποτελεί και ένα beauty gadget που από μόνο του προσφέρει αίσθηση spa στο σπίτι. Δική μας αγαπημένη προτίμηση για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού, είναι η λειτουργία κρυοθεραπείας καθώς ξυπνά την επιδερμίδα και είναι ιδανική για την πρωινή μας τελετουργία ομορφιάς.

Συνδυάστε τη συσκευή δερματικής τεχνολογίας UFO 3 με την καταπραϋντική μάσκα H2Overdose UFO για περαιτέρω ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας. Αυτή η μάσκα θα είναι ο σωτήρας σας στον ζεστό καιρό και τον ξηρό αέρα, το σύμπλεγμα βιταμινών Β5 που περιέχει αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία, καταπραΰνει τις φλεγμονές και αποτρέπει την ξηρότητα, την απολέπιση και τον κνησμό. Επίσης, αποκαθιστά την απαλότητα και τη νεανική ελαστικότητα, διατηρώντας παράλληλα έναν υγιή, ελαστικό δερματικό φραγμό.

ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενώ η γυμναστική δεν είναι σίγουρα ένα χαλαρωτικό άθλημα, η FOREO φέρνει το BEAR 2, το απαραίτητο gadget ομορφιάς που γυμνάζει τους μύες του προσώπου για να τονώσει και να ανασηκώσει το περίγραμμα του προσώπου. Αυτό θα είναι πιο εύκολο από ποτέ, χάρη στους 4 επαναστατικούς τύπους μικρορεύματος και τις 5 λειτουργίες μασάζ T-Sonic - διαλέξτε το αγαπημένο σας και χαλαρώστε μέχρι τέλους!

Για να διασφαλίσετε την ασφαλή χρήση της συσκευής τεχνολογίας για το δέρμα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον ορό SUPERCHARGED 2.0 και σφίξτε το δέρμα σας σε ένα λεπτό.

Απολαύστε αυτό το τελευταίο βήμα της τελετουργίας με μια πιο αισιόδοξη μουσική υπόκρουση και νιώστε την επιδερμίδα σας να ξυπνάει!

Τα skincare προϊόντα της FOREO είναι διαθέσιμα στο foreo.com και sephora.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 493 / position2: 1531
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb