CELEBS

Kate Middleton: Τι ξέρουμε για τα νεότερα της υγείας της

Πότε αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα
Από το NEWSROOM
Kate Middleton: Τι ξέρουμε για τα νεότερα της υγείας της
collage

Σε κάτι που ισοδυναμεί με την πρώτη επίσημη επικοινωνία για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας από τότε που ανακοίνωσε ότι λάμβανε «προληπτική» θεραπεία για τον καρκίνο τον Μάρτιο, το παλάτι μοιράστηκε μια ματιά στην «πάντα συνεχή» δουλειά που κάνει στα παρασκήνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμόμαστε όλοι το συγκινητικό βίντεο της, θέλοντας έτσι να δώσει ένα τέλος στο KatySpiracy που είχε αρχίσει να φουντώνει, και ζητώντας όσο "χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα" χρειάζεται για να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει. 

Οι λόγοι αυτής της πολύ, πολύ μικρής αποκάλυψης από το παλάτι, είναι η δημοσίευση μιας νέας έκθεσης από τη βασιλική αιτία της Kate, το Royal Foundation Center for Early Childhood, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ιδρύματος. 

Η ίδια εργάζεται ιδιαίτερα επάνω σε θέματα που βρίσκονται κοντά στην καρδιά της, όπως η πρώιμη παιδική ηλικία.   Ένας ανώτερος βοηθός φέρεται επίσης από την Daily Mail να προσθέτει: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Ήταν ενήμερη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε για αυτήν», συνεχίζει το έργο της από την ιδιωτικότητα του σπιτιού της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja υποστήριξε σε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει πιο αργά από το αναμενόμενο. Σημείωσε μάλιστα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για νέα επέμβαση χωρίς όμως να δίνει περαίτερω λεπτομέρειες. 

Αποκαλύφθηκαν, επίσης, ινκόγκνιτο εμφανίσεις της, σημάδι ότι η Kate βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης. Πότε αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα; Όχι μέσα στο 2024 πάντως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 229 / position2: 904
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb