TRENDS

Tα dad pants είναι η απόλυτη τάση που πηγαίνουν σε όλες ‑ Δείτε πώς θα τα φορέσετε

Δροσερό και casual, σικ και σύγχρονο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα dad pants είναι η απόλυτη τάση που πηγαίνουν σε όλες ‑ Δείτε πώς θα τα φορέσετε
@darjabarannik

Το boyfriend jeans και το mom jeans είχαν και τα δύο το momentum τους. Τώρα μια νέα τάση στα παντελόνια είναι εδώ: τα dad pants

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δροσερό και casual, αυτό το στυλ παντελονιού έχει γίνει αγαπημένο σε στυλίστες και διασημότητες όπως η Victoria Beckham και η Hailey Bieber. Στην πραγματικότητα, περιμένουμε αυτό το παντελόνι να γίνει κλασικό που θα διαρκέσει πολύ πέρα ​​από τον κύκλο της τάσης.

Γιατί; Είναι τόσο άνετα και μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση, ανεξάρτητα από το πόσο casual ή chic κι αν είναι.

Απλά κοιτάξτε την Victoria Beckham και τη Hailey Bieber για έμπνευση.

Πηγαίνει με όλα τα παπούτσια - sneakers ή γόβες!

Μία από τις απλούστερες συμβουλές στυλ για να κάνετε ένα ντύσιμο να φαίνεται αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο είναι το μονόχρωμο ντύσιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε για ένα χρώμα - και στη συνέχεια να επιλέξετε όλα τα ρούχα σας σε αυτό το χρώμα. Τα dad pants επίσης είναι τέλεια για business casual ακριβώς επειδή συνδυάζονται με κάθε στυλ που ταιριάζει στο παντελόνι. Οι επαγγελματίες της μόδας, όπως η στυλίστρια Hanna MW, βασίζονται σε classic looks, όπως πουκάμισα με κουμπιά, γιλέκα και καμπαρντίνες σε μονόχρωμα χρώματα.  Party time? Εστιάστε σε εντυπωσιακά μπλουζάκια και αξεσουάρ από πάνω. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα διαφανές τοπ, μια ζώνη αλυσίδας ή ένα statement κόσμημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 369 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb