CELEBS

Η Selena Gomez είχε plan B στο τσεπάκι της για να κάνει οικογένεια (όπως και πολλές γυναίκες)

Όλα αυτά πριν γνωρίσει τον Benny Blanco
Από το NEWSROOM
Η Selena Gomez είχε plan B στο τσεπάκι της για να κάνει οικογένεια (όπως και πολλές γυναίκες)
SelenaGomez/Instagram

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας… μαμά; Η Selena Gomez μίλησε για τα οικογενειακά της σχέδια και τη σχέση της με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Benny Blanco, και ακούγεται ότι είναι πραγματικά ερωτευμένοι και πως βρήκαν ο ένας το μισό του άλλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν μόνη για πέντε χρόνια και το συνήθισα πολύ. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να μείνουν μόνοι και μάλλον βασάνιζα τον εαυτό μου στο κεφάλι μου για δύο χρόνια μόνη, και μετά κάπως το αποδέχτηκα», είπε, προσθέτοντας ότι είχε ένα «σχέδιο» να κάνει οικογένεια, είτε έχει σύντροφο είτε όχι. «Επρόκειτο να υιοθετήσω στα 35 μου αν δεν είχα γνωρίσει κανέναν».

Η Gomez είναι 31 ετών, οπότε είναι λίγο νωρίς να γνωρίζουμε αν το «πλάνο» θα αλλάξει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη. Ο Blanco είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με την Gomez.

Πάντως οι φαν της Selena δεν δέχτηκαν εύκολα αυτή τη σχέση, και φάνηκε από τα σχόλιά τους ....

Η Gomez σχολίασε: «Οι δικοί μου θαυμαστές, τους οποίους λατρεύω και νιώθω ότι έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι, θα μου πουν τα πιο πληγωτικά πράγματα για το πώς ζω τη ζωή μου. Αλλά o Benny έχει τη δύναμη μέσα του που αυτός ο θόρυβος δεν τον ενοχλεί. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αγαπώ κάθε στιγμή μαζί του. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα χωρίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 355 / position2: 696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb