CELEBS

Η συναρπαστική ερωτική ζωή της Κendall Jenner

Τι γίνεται στην καρδιά της;
Από το NEWSROOM
Η συναρπαστική ερωτική ζωή της Κendall Jenner
collage

Προφανώς και όταν είσαι η Κendall Jenner έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές μπροστά σου, και φυσικά (είτε είσαι η Kendall είτε όχι) έχεις κάθε δικαίωμα να μην δεσμεύεσαι έτσι εύκολα. Για να δούμε λοιπόν τι γίνεται με την Kendall το 2024!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίζαμε πως η σχέση της Kendall με τον Bad Bunny είχε μείνει πίσω στο 2023. Όμως κάτι κινείται...

4 Ιανουαρίου 2024: Μια πηγή λέει στο People ότι ο Bad Bunny και η Κendall «γιόρτασαν μαζί την Πρωτοχρονιά μαζί με φίλους κοντά στα Μπαρμπάντος». Ωστόσο, το ίδιο άτομο ισχυρίστηκε ότι «δεν ήταν στην ίδια πτήση» και δεν γύρισαν «πίσω μαζί».

23 Φεβρουαρίου 2024: Ανατροπή πλοκής! Η Kendall και ο Devin Booker να το προσπαθούν άλλη μια φορά. Μετά τον εντοπισμό του Booker στη σουίτα Super Bowl των Kardashians νωρίτερα αυτό το μήνα, πηγές είπαν στο TMZ ότι το πρώην ζευγάρι «περνούσε περισσότερο χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό», αλλά «δεν βιάζεται να βάλει ταμπέλα στη σχέση». Πηγές ισχυρίζονται επίσης ότι εντόπισαν την Jenner στο Ντάλας την ίδια περίοδο που ο Booker ήταν στην πόλη για τον αγώνα των Phoenix Suns εναντίον των Dallas Mavericks…Ενδιαφέρον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

5 Μαΐου 2024: Ο Bad Bunny και η Kendall Jenner εμφανίζονται να χαλαρώνουν μαζί σε ένα μετά το πάρτι του Met Gala. Σε μια φωτογραφία από την εκδήλωση, το ζευγάρι κάθεται πολύ κοντά σε έναν καναπέ, παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να απλωθούν.

«Κάθονταν μαζί, γελούσαν και περνούσαν τέλεια», είπε μια πηγή στο People. «Απολάμβαναν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Κάθονταν κοντά κοντά και ψιθύριζε ο ένας στα αυτιά του άλλου».

17 Μαΐου 2024: «Η Kendall και ο Bad Bunny εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή και περνούν χρόνο μαζί όταν μπορούν», λέει μια πηγή στο Entertainment Tonight. «Υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ τους όποτε είναι μαζί και έχουν την ίδια χημεία που είχαν πάντα».

18 Μαΐου 2024: Η Jenner εμφανίζεται να χορεύει σε μια από τις συναυλίες του Bad Bunny στο Ορλάντο της Φλόριντα.

24 Μαΐου 2024: Η Jenner και ο Bad Bunny φαίνεται να απολαμβάνουν ένα «ιδιωτικό δείπνο» στο Μαϊάμι, με βάση φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε το TMZ. Πηγές λένε στο δημοσίευμα ότι το δίδυμο καθόταν σε ένα VIP δωμάτιο στο ιαπωνικό ψητοπωλείο Gekko μετά τη συναυλία του ράπερ στο Kaseya Center. Για να δούμε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 120 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb