ENTERTAINMENT

O γάμος της Celine Dion είχε αφήσει εποχή: Το headpiece φτιαγμένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski

Η σταρ της μουσικής μοιράστηκε μια νέα ιστορία για την ημέρα του γάμου της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O γάμος της Celine Dion είχε αφήσει εποχή: Το headpiece φτιαγμένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski

Η Celine Dion ήταν μια εκπληκτική νύφη όταν παντρεύτηκε τον Rene Angelil, πριν από 30 χρόνια το 1994 στη Βασιλική της Παναγίας των Παρισίων του Καναδά του Μόντρεαλ σε μια υπέροχη τελετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φόρεσε ένα λευκό σατέν νυφικό από τη Mirella και τον Steve Gentile και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα πέπλο που ήταν στερεωμένο επάνω σε ένα τεράστιο συγκλονιστικό headpiece φτιαγμένο από πάνω από 2.000 κρύσταλλα Swarovski.

Η σταρ της μουσικής μοιράστηκε μια νέα ιστορία για την ημέρα του γάμου της σε ένα βίντεο της Vogue "Life in Looks" που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Αυτό το μεγάλο headpiece ήταν... κολλημένο στο κεφάλι μου. Δεν υπήρχε πρόβλημα, μπορούσα σίγουρα να διαχειριστώ το βάρος, και όταν είσαι τόσο χαρούμενος, δεν υπάρχει βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει πόνος!», θυμήθηκε.

"Κάναμε πρόβα μια φορά με το νυφικό και το μεγάλο πέπλο και όλα αυτά… σε μια μεγάλη αίθουσα χορού με όμορφα ξύλινα πατώματα. Έκανα εξάσκηση στο πώς θα το διαχειρίζομαι στις κινήσεις, αλλά όταν έπρεπε να περπατήσω [μέσα] στον καθεδρικό ναό, δεν υπάρχει ξύλινο πάτωμα. Ήταν χαλί. Έκανα άμεσο λίφτινγκ! ", εξήγησε, γέρνοντας προς τα εμπρός, υπονοώντας ότι το κεφάλι της τράβηξε το δέρμα της πίσω.

Όλα ήταν τέλεια για το υπόλοιπο της νύχτας! «Όταν αφαιρέσαμε όμως το headpiece, είχα φλεγμονή στο κεφάλι μου επειδή η πίεση ήταν υπερβολική!», είπε η Celine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 231 / position2: 631
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb