4 podcasts για τη ψυχική υγεία και τη γυνακεία ενδυνάμωση που αξίζει να ακούσεις

Βρες το αγαπημένο σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 podcasts για τη ψυχική υγεία και τη γυνακεία ενδυνάμωση που αξίζει να ακούσεις
Φωτογραφία από George Milton

Τα podcast είναι μια πραγματικά δημοφιλής μορφή ψυχαγωγίας αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το 26% των ενηλίκων των ΗΠΑ δήλωσαν ότι είχαν ακούσει ένα podcast τις τελευταίες 7 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι μπορείτε να ακούσετε podcast σχεδόν οπουδήποτε, τα περισσότερα είναι δωρεάν ή χαμηλού κόστους, και ακούγοντάς τα σάς δίνει τη δυνατότητα να βουτήξετε σε ζητήματα που μπορεί να μην είστε πολύ εξοικειωμένες, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα ψυχικής υγείας.

Τα podcast παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σχετικά με καταστάσεις ψυχικής υγείας, θεραπείες και στρατηγικές αντιμετώπισης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ακροατές να κατανοήσουν καλύτερα τη δική τους ψυχική υγεία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Συζητώντας ανοιχτά την ψυχική υγεία, τα podcast συμβάλλουν στη μείωση του στίγματος και στην ομαλοποίηση των συζητήσεων για την ψυχική υγεία. Το να ακούτε άλλους να μιλούν για τις εμπειρίες τους μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο μόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προτείνουμε λοιπόν...

Για το body positivity: I Weigh

Για τη ψυχική υγεία: We Can Do Hard Things

Για θέματα σχέσεων: Where Should We Begin?

Για θέματα διατροφικών διαταραχών: Maintenance Phase

Και φυσικά για φινάλε, τα δικά μας podcast Aς Έστελνε και το Κλαμπ Γυναικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 299 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb