ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι πιο γνωστοί celebrities που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Διδύμους

Οι πιο γνωστοί celebrities που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων
Collage

Έφτασε ο μήνας του πιο ανεξάρτητου, του πιο δραστήριου, του πιο αποφασιστικού και πεισματάρικου ζωδίου. Από τις 21 Μαΐου μέχρι και τις 21 Ιουνίου ο 'Ηλιος βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ένα ζώδιο σχετικά «δύσκολο», ευέλικτο, εύστροφο, πολυπράγμον, που δε στέκεται πουθενά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μοναδικές είναι και οι διάσημες προσωπικότητες, που ανήκουν σε αυτό το δυναμικό ζώδιο.

Angelina Jolie 4/6/1975

View this post on Instagram

A post shared by BEST ONLINE SOURCE ABOUT ANGELINA JOLIE (@angelinajoliekl)

Δυναμική, λαμπερή και πάντα δραστήρια, η Αντζελίνα Τζολί σαν γνήσιος Δίδυμος δεν πτοείται ακόμη και από τις μεγαλύτερες αναποδιές στη ζωή. Όπως δηλαδή συνέβη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά τα ξεπέρασε δρώντας αποφασιστικά. Δε σταμάτησε ποτέ, παρ’ όλα αυτά, να γυρίζει ταινίες (παίζοντας ή σκηνοθετώντας), να ταξιδεύει για τους φιλανθρωπικούς της σκοπούς και να μεγαλώνει την οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Johnny Depp 9/6/1963

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppoffical__)

Οι Δίδυμοι είναι συνήθως ανεξάρτητοι, και προσπαθούν να «πλασάρουν» την εικόνα του διανοούμενου. Ακριβώς δηλαδή όπως ο Johnny Depp, που δεν απασχολεί τα περιοδικά με σκάνδαλα, αλλά με την κουλ περσόνα του και τις κομψές, σαν από άλλη εποχή, εμφανίσεις του.

 

Kanye West

8/6/1977

View this post on Instagram

A post shared by billboard (@billboard)

Οι Δίδυμοι είναι συχνά υπέρ-αναλυτικοί, ακούραστοι και ευέξαπτοι, ενώ αμφιταλαντεύονται μεταξύ ιδιοφυούς παραγωγικότητας και ανεξέλεγκτης επιθετικότητας. Ένα αρχετυπικό παράδειγμα αυτού του ζωδίου είναι και ο εκκεντρικός πρώην σύζυγος της Kim Kardashian, ο οποίος και περιγράφει τον εαυτό του ως “ολοκληρωμένο Δίδυμο”, αν πολλοί θα έλεγαν πως είναι μια ανώριμη εκδοχή του ζωδίου.

Marilyn Monroe1/6/1926

View this post on Instagram

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

Ατίθαση, ανεξάρτητη, party animal, αλλά και αυτοκαταστροφική, η «δίδυμη» φύση της Μέριλιν αποδείχτηκε μοιραία για τη σέξι ηθοποιό που κατάφερε να γίνει έμβλημα μιας ολόκληρης εποχής.

 

Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (JFK)

29/5/1917 – 22/11/1963

View this post on Instagram

A post shared by Daily JFK Pictures (@dailyjfkpics)

Ο 35ος και ίσως ένας από τους πιο εμβληματικούς προέδρους των ΗΠΑ, απασχόλησε την παγκόσμια γνώμη τόσο με τις ιδιαίτερες ρητορικές του ικανότητες, όσο και με τα σκάνδαλα, αλλά και τον απρόσμενο και σoκαριστικό θάvατο του. Ήταν επίσης ο 2ος νεότερος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Ρούσβελτ, αφού κυβέρνησε σε ηλικία μόλις 43 ετών. Οι ρητορικές του ικανότητες τον έκαναν σύντομα να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί στην πολιτική σκηνή, ενώ κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ για τη βιογραφία του με τίτλο «Profiles in Courage». Φυσικά, η χαρισματική του προσωπικότητα δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τη διάσημη σταρ και s e x symbol της εποχής, Μέριλιν Μονρόε, η σχέση του με την οποία, αποτέλεσε το μεγαλύτερο ροζ σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής της εποχής. Η μεγάλη του φήμη ωστόσο του δημιούργησε και ορκισμένους εχθρούς και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφovία του στο Ντάλας το 1963.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
14 / position1: 95 / position2: 2474
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb