CELEBS

Το πιο ταιριαστό 90s ζευγάρι ήταν σίγουρα αυτό και οι φανς τους θέλουν πάλι μαζί

Το τραγικό love story μιας σχέσης που έληξε άδοξα

Το πιο ταιριαστό 90s ζευγάρι ήταν σίγουρα αυτό και οι φανς τους θέλουν πάλι μαζί
Nextweb Studio

Όταν ο Τζόνι Ντεπ είδε για πρώτη φορά τη Γουινόνα Ράιντερ σε μια πρεμιέρα ταινίας το 1989, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by johnnydepp (@john_depp_forever1)

Μέσα στην έρημο της δόξας του Χόλιγουντ, οι δυο τους είχαν βρει ο ένας τον άλλον – αλλά αυτό που ήταν η μεγαλύτερη αγάπη του θα γινόταν και η μεγαλύτερη απογοήτευσή του.

Ένα χρόνο μετά τα βλέμματα στην πρεμιέρα του Great Balls of Firε!, όταν ο Ντεπ ήταν 26 ετών και η Ράιντερ ήταν 18 ετών, ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του γοτθικού ρομάντζου του Τιμ Μπάρτον, Edward Scissorhands.

Είχαν το πρώτο τους ραντεβού στο σπίτι ενός φίλου και η Ράιντερ εντυπωσιάστηκε από το πόσο «ντροπαλός» ήταν ο Ντεπ. «Ήταν απολύτως όπως τίποτα πριν», είπε, «Κάναμε παρέα όλη μέρα… και νύχτα, και από τότε κάνουμε παρέα. Την αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Edward Scissorhands, ο ηθοποιός ήταν τόσο κολλημένος που έκανε ακόμη και ένα τατουάζ στο χέρι του προς τιμήν της Ryder που έγραφε «Winona forever».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, αρραβωνιάστηκαν για αρκετά χρόνια, εμφανίζονταν στο εξώφυλλο διαφόρων περιοδικών και έγιναν θέμα πολλών talk show πριν τελικά χωρίσουν το 1993. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε ότι «χώρισαν», αλλά ο Ντεπ αργότερα αποκάλυψε ότι η διαφορά ηλικίας, παράλληλα με την επιμονή των μέσων ενημέρωσης, αποδείχτηκε σημαντική επιβάρυνση για τη σχέση τους.

View this post on Instagram

A post shared by macy & julia 💗 (@thejdepp)

«Είναι πολύ δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή σε αυτή την πόλη», παραδέχτηκε ο Ντεπ. «Η σχέση μου με τη Γουινόνα, ήταν λάθος μου που ήταν τόσο ανοιχτή όσο ήταν, αλλά σκέφτηκα ότι αν ήμασταν ειλικρινείς, θα κατέστρεφε αυτό το τέρας της περιέργειας. Αντίθετα, το τροφοδοτούσε, έδωσε στους ανθρώπους άδεια να αισθάνονται ότι ήταν μέρος του». Αν και λέει ότι ποτέ δε μετάνιωσε που έκανε το τατουάζ, τελικά το άλλαξε σε "Wino forever".

Για την Ράιντερ, η σχέση είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς ο Ντεπ ήταν ο «πρώτος της». «Ήμουν πολύ καταθλιπτική μετά τη διακοπή του αρραβώνα μου με τον Τζόνι», θυμάται. «Ήμουν ντροπιαστικά δραματική εκείνη την εποχή, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι ήμουν μόλις 19 ετών». Δηλώνει επίσης ότι τα πράγματα έγιναν τόσο «δραματικά» που μια φορά «κοιμήθηκε με ένα αναμμένο τσιγάρο και ξύπνησε από τις φλόγες». Εκείνη την εποχή, της συνταγογραφήθηκε φαρμακευτική αγωγή αφού διαγνώστηκε με προκαταρκτική νοσταλγία - μια οξεία θλίψη που προκλήθηκε από την απώλεια κάτι πολύ ιδιαίτερου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό, τα πράγματα πήραν μια μικρή τροπή όταν ο Ντεπ άρχισε να βγαίνει με την Άμπερ Χερντ. «Η Ράιντερ είχε μια σχέση με σεβασμό με τον Τζόνι για χρόνια μετά τον χωρισμό τους, αλλά είχε την ιδέα μιας επανένωσης αφότου ο Τζόνι συνδέθηκε με την Άμπερ», είπε μια πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών. «Αποτύπωσε τη γνώμη της για τον Τζόνι και τις συντρόφους του, επειδή πιστεύει ότι είναι θλιβερό κλισέ να αφήσει τη μάνα του παιδιού του για μια γυναίκα γύρω στα είκοσί της».

Μετά τη δύσκολη περίοδο, ωστόσο, η Ράιντερ παρέμεινε ένθερμη υποστηρικτής του ηθοποιού, ακόμη και μιλώντας ανοιχτά κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων του. «Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειρία, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από ό,τι λέγεται», αποκάλυψε τότε η Ράιντερ. «Δεν ήταν ποτέ, ποτέ έτσι απέναντί μου. Ποτέ καθόλου καταχρηστικός απέναντί μου. Τον ξέρω μόνο ως έναν πολύ καλό, στοργικό, γλυκό τύπο που είναι πολύ, πολύ προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη. Απλώς λέω ότι είναι δύσκολο και ενοχλητικό για μένα να μιλήσω γι' αυτό. Κοίτα, ήταν πολύ καιρό πριν, αλλά ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια, και ήταν μια μεγάλη σχέση για μένα. Φανταστείτε αν κάποιος με τον οποίο βγαίνατε όταν ήσασταν –ήμουν 17 όταν τον γνώρισα– κατηγορούνταν γι’ αυτό».

Τόσο ο Ντεπ όσο και η Ράιντερ ανέφεραν τη σχέση ως από τα μεγαλύτερα ειδύλλια που καθορίζουν τη ζωή τους. Μετά τον χωρισμό τους το 1993, ο Ντεπ συνέχισε να κινηματογραφεί για την επόμενη ταινία του Μπάρτον, Εντ Γουντ, αλλά φέρεται να εμφανιζόταν πιο συχνά σε λάθη. «Δεν ήταν το ίδιο με τη Winona. Ένιωθα περίεργα που ήμουν κοντά του, σαν να μη συμπεριφερόταν πια σαν τον Τζόνι. Είναι σχεδόν σαν να πήρε η Winona την ψυχή του Johnny, την αγάπη του Johnny», είπε τότε ο Burton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 2100 / position2: 2787
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb