CELEBS

Puff Daddy: Νέα μήνυση κατά του ράπερ για σeξουαλική επίθεση από πρώην μοντέλο

Τι αναφέρει το πρώην μοντέλο για την Puff Daddy

Δημοσίευση ΜΑΙ 22, 2024
Puff Daddy: Νέα μήνυση κατά του ράπερ για σeξουαλική επίθεση από πρώην μοντέλο
wikipedia

Ο Sean «Diddy» Combs, γνωστός και ως Puff Daddy, αντιμετωπίζει νέα μήνυση από το πρώην μοντέλο Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, η οποία ισχυρίζεται ότι την εξανάγκασε σε σeξουαλικές πράξεις .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα αγωγή κατά του γνωστού ράπερ έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο δήλωσε ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για τον ξuλοδαρμό της πρώην φίλης του Cassie, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με το σοκαριστικό περιστατικό.

Η νέα μήνυση, η έκτη κατά σειρά καταγγελία για σeξουαλική επίθεση που κατατίθεται εναντίον του μέσα σε έξι μήνες, ισχυρίζεται ότι η Μακ Κίνεϊ, τότε 22 ετών, γνώρισε τον Puff Daddy σε μια εκδήλωση για την ανδρική Εβδομάδα Μόδας των Ανδρών σε εστιατόριο του Μανχάταν.

«Μόλις κάθισε, ο Combs έκανε μια πολύ δημόσια επίδειξη προσεγγίζοντας την ενάγουσα με σeξουαλικό τρόπο, η οποία συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου», αναφέρει η κατάθεση. «Καθ’ όλη τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών τους, ο Combs φλeρταρε, στα όρια της ασέλγeιας, καθώς έσκυβε απέναντι από το τραπέζι προς το μέρος της. Ο Combs, επίσης, έδινε στην ενάγουσα αλκοόλ, γεμίζοντας συνέχεια το ποτήρι της με κρασί», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Combs προσκάλεσε την Μακ Κίνεϊ στο στούντιο ηχογράφησης του, όπου η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της δόθηκε αλκοόλ και μαριχουάνα, σύμφωνα με την αγωγή. Ο Combs την οδήγησε σε ένα μπάνιο όπου άρχισε να τη φιλάει με τη βiα. Αφού εκείνη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει στοματικo σeξ.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει ότι λιποθύμησε και ξύπνησε σε ένα ταξί, συνειδητοποιώντας ότι είχε υποστεί σeξουαλική επίθεση. 

Η αγωγή διευθετήθηκε την επόμενη μέρα, αφού ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε ότι «αρνείται σθεναρά» αυτές τις κατηγορίες.

Μετά τη μήνυση της Ventura, ακολούθησαν τον ίδιο μήνα άλλες δύο γυναίκες που κατηγορούσαν τον Combs για βiασμό.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει στην καταγγελία της ότι παρακινήθηκε να μιλήσει όταν είδε τις αγωγές της Ventura και των υπολοίπων γυναικών. «Ήξερε ότι είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει», αναφέρει η κατάθεσή της. «Η ενάγουσα επιδιώκει δικαιοσύνη για την ίδια και για κάθε άλλο θύμα του Combs».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 218 / position2: 920
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb