CELEBS

Ερωτεύτηκαν όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία στα 90s, αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν

Το ζευγάρι των ηθοποιών που ήταν μαζί για περίπου 4 χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του `90
Από το NEWSROOM
Ερωτεύτηκαν όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία στα 90s, αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν
Nextweb Studio

Η Sandra Bullock και ο Tate Donovan γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Love Potion No. 9, ήταν μαζί για σχεδόν τέσσερα χρόνια, και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν πριν χωρίσουν οριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση του ζευγαριού άνθισε στα γυρίσματα του Love Potion No.9, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν το 1990.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Bullock στο Vanity Fair το 1995, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «κυνήγησε τον Donovan σαν σκύλος». Και, υπάρχουν κι άλλα… Αν και δεν αναφέρονται ονόματα, το 2015 η Bullock αποκάλυψε ότι ο φίλος της George Clooney τη βοήθησε να αποκτήσει έναν άντρα που «θα ήθελε να ήταν το αγόρι της εκείνη την εποχή».

View this post on Instagram

A post shared by BlueMoon Hide (@denimrepair1957)

«Όταν εμφανίστηκα αφού πέρασα χρόνο με τον George, ο George πήγε κοντά του και του είπε: «Αν δεν την παντρευτείς, θα το παντρευτώ», είπε η George στο Access Hollywood. «Αλλά αυτό ήταν κάτι που τον έκανε να συναναστραφεί μαζί μου, τον φίλο», συνέχισε. «Έτσι ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια μετά, χάρη στον George».

Το 1996 είπε στην Barbara Walters, «Όλοι έχουν έναν που είναι διαφορετικός από όλα τα υπόλοιπα... Έβγαλε ό,τι ήταν καλό, κακό, καταπιεσμένο». «Δε νομίζω ότι ξεπερνάς ποτέ κάτι που είναι ειλικρινές», παραδέχτηκε ένα χρόνο μετά τον χωρισμό. «Χρειάζονται πολλά για να ερωτευτώ. Πολλά. Και η γνώση του ήταν το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μου και στην προσωπικότητά μου — και στη δουλειά μου, σαν να άνοιξε την πόρτα».

Παρά την ειλικρίνεια της Bullock τη στιγμή του χωρισμού της με τον Donovan το 1994, η ηθοποιός δεν αποκάλυψε ποτέ γιατί οι δυο τους δε συνέχισαν μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 111 / position2: 3030
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb