ENTERTAINMENT

Χρήστος Δάντης: «Είναι επιεικώς φάλτσος, ας μάθει να τραγουδά»

Τι είπε για τον Τριαντάφυλλο
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2024
Χρήστος Δάντης: «Είναι επιεικώς φάλτσος, ας μάθει να τραγουδά»

Μετά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την σύντροφο του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης μπήκε σε αντεπίθεση, προκαλώντας μια νέα ένταση μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξεκίνημα της νέας διαμάχης ήταν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία σχολίασε ανοικτά τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή και κριτικάρισε την Ασημίνα. Από τη μεριά του, ο Χρήστος Δάντης, μιλώντας σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στον εντυπωσιακό ανήσυχο χαμό γύρω από τα όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι δουλειά της Ασημίνας να απαντήσει. Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε για την Ασημίνα ότι δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα στο Survivor, οι άνθρωποι αυτοί την έβριζαν αισχρά και έλεγαν ότι κλαίει ψεύτικα. Λες και υπάρχει βαρόμετρο και απόδειξη στο κλάμα και πόσες σταγόνες δακρύων θα βγάλει. Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα, νομίζω πως είσαι τουλάχιστον φάλτσος» δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τη στάση του Τριαντάφυλλου απέναντι στη σύντροφό του είπε: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 211 / position2: 978
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb