Πολυχρωμία, Δυναμισμός, Style: Το τρίπτυχο που συνθέτει τη φιλοσοφία της limited συλλογής ANEMH x LazarosOrfanidis

Μια συνεργασία που ήρθε για να μείνει!

Πολυχρωμία, Δυναμισμός, Style: Το τρίπτυχο που συνθέτει τη φιλοσοφία της limited συλλογής ANEMH x LazarosOrfanidis

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του brand ANEMI με τον fashion specialist Λάζαρο Ορφανίδη είναι γεγονός. Είναι μια σειρά που απευθύνεται σε όλους, ολες, ολ@. Τρία διαφορετικά prints εμπνευσμένα από τα 80s-90s με έντονα χρώματα και σχέδια, σίγουρα θα αποτελέσουν το must have item για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι λοιπόν η Anemi και ποιος ο Λάζαρος Ορφανίδης ? Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα. 

 

Η Anemi είναι ένα ελληνικό brand με πάνω από 40 χρόνια ιστορίας και δημιουργίας στον ελληνικό χώρο της μόδας. Με καταστήματα τόσο στη Θεσσαλονίκη, από όπου και ξεκίνησε, καθώς και με παρουσία σε πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο Λάζαρος Ορφανίδης είναι fashion και styling expert και πιστοποιημένος specialist σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της μόδας κατάφερε να εργαστεί σε παγκόσμια brands. Έχει μια σειρά από σπουδές στον χώρο της μόδας και έχει συμμετάσχει σε μερικά από τα μεγαλύτερα fashion projects της χώρας (Fashion week / Mad walk κτλ).  Τέλος έχει συνεργαστεί με μια σειρά Ελλήνων καλλιτεχνών, celebrities, fashion experts και bloggers. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο του collaboration με Fashion brand βγάζοντας τη δική του σειρά ρούχων.

Ας απολαύσουμε λοιπόν τη συνεργασία αυτή που σίγουρα θα μας εμπνεύσει και θα μας φτιάξει τη διάθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 116 / position2: 1425
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb