ENTERTAINMENT

Αυτή top model, αυτός ο διασημότερος μάγος: Η παθιασμένη σχέση και ο πενταετής αρραβώνας

Ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και οι δυο

Αυτή top model, αυτός ο διασημότερος μάγος: Η παθιασμένη σχέση και ο πενταετής αρραβώνας
Nextweb Studio

Πίσω στα ένδοξα 90ς, ο διάσημος μάγος David Copperfield και η πανέμορφη ξανθιά Claudia Schiffer ήταν ζευγάρι και μάλιστα παντρεμένοι για 5 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by @supermodel_claudia_schiffer

Υπάρχει κάτι σχεδόν παραμυθένιο στις ρομαντικές σχέσεις των supermodels. Τα μέσα ενημέρωσης και οι θαυμαστές γοητεύονται από τις ιστορίες αγάπης (και τους χωρισμούς) των πιο όμορφων γυναικών στον κόσμο - ο αυθόρμητος γάμος της Cindy Crawford και ο Richard Gere στο Vegas, ο τέλειος γάμος της Heidi Klum και του Seal και φυσικά ο διάσημος αρραβώνας του David Copperfield και της Claudia Schiffer .

Παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσαν δημόσια ότι τελικά θα παντρεύονταν, σύμφωνα με το ABC News, διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 1999 εν μέσω φημών ότι η όλη σχέση μπορεί να ήταν τελικά μια ψευδαίσθηση, σύμφωνα με τον Orlando Sentinel. Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια για τη σχέση του David Copperfield και της Claudia Schiffer;

Το 1997, όταν το ζευγάρι φαινόταν ακόμα πολύ ερωτευμένο, ένα γαλλικό περιοδικό με το όνομα «Paris Match» κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ που ισχυριζόταν ότι η σχέση μεταξύ του David Copperfield και της Claudia Schiffer δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια επιχειρηματική συμφωνία, σύμφωνα με την Independent.

«Ο David φαινόταν να επιλέγει τυχαία την Claudia από το κοινό για ένα κόλπο του, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το πρώτο βήμα σε ένα δόλιο και απίστευτα λεπτομερές σχέδιο», έγραψε το περιοδικό τότε. «Η Claudia πληρώθηκε 12.500 λίρες για να είναι εκεί και τα εισιτήρια πρώτης θέσης για το Βερολίνο, η σουίτα του ξενοδοχείου, η λιμουζίνα Mercedes και ο σωματοφύλακας πληρώθηκαν από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων του David». Ο Copperfield κατέθεσε μήνυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του περιοδικού. Η μήνυση ανέφερε ότι "Ο κύριος Copperfield και η κα Schiffer γνωρίστηκαν στη δουλειά, ερωτεύτηκαν και σχεδίασαν να παντρευτούν. Δεν προσποιούνται τίποτα σε κανέναν", μέσω του The Buffalo News.

View this post on Instagram

A post shared by @80slollita

Το 1999, λίγο πριν το ζευγάρι χωρίσει επίσημα, τους επιδίκασε ένα άγνωστο ποσό από γαλλικό δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι το ρεπορτάζ «Paris Match» ήταν «ψεύτικο και συκοφαντικό», σύμφωνα με το People. Αλλά ήταν μια κούφια νίκη για τον Schiffer, ο οποίος είπε στο Canoe, σε έναν καναδικό ειδησεογραφικό ιστότοπο, το 2000: «Ήμουν ανοιχτός και ειλικρινής για τη σχέση μου με τον David και κοίτα πού μας οδήγησε. Όλα τα ψέματα που βγήκαν ήταν τόσο αγχωτικά. Ήταν τόσο άδικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2349 / position2: 2976
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb