ENTERTAINMENT

Naomi Campbell: Ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερος, καταξιωμένος και έμειναν μαζί για έξι χρόνια ‑ Ποιος ήταν;

Το supermodel των 90ς και ο οσκαρικός ηθοποιός έζησαν μια ιστορία αγάπης

Naomi Campbell: Ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερος, καταξιωμένος και έμειναν μαζί για έξι χρόνια ‑ Ποιος ήταν;
Nextweb Studio

Πίσω στα 90ς, το τοπμόντελ Naomi Campbell είχε σχέση με το θρύλο της υποκριτικής, Robert De Niro, η οποία διήρκησε από το 1993 έως το 1999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ ούτε η Naomi Campbell ούτε ο Robert De Niro αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την περίοδο που έβγαιναν τη δεκαετία του '90, το σούπερ μόντελ έχει σημειώσει ότι η σχέση τους ήταν μια σημαντική ρομαντική εμπειρία για εκείνη.

View this post on Instagram

A post shared by Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Τον Φεβρουάριο του 2012, η ​​Mirror ανέφερε ότι η Campbell δημοσίευσε για τον De Niro στη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας: «Ήταν η πρώτη και αληθινή μου αγάπη και ήμασταν μαζί έξι χρόνια». Αν και έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που χώρισαν, η Campbell και ο De Niro εξακολουθούν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, με την Campbell να σημειώνει ότι εκείνη και ο De Niro είχαν δει ο ένας τον άλλον το 2020. Οι φιλίες είναι σημαντικές για την Campbell και, με μία μόνο εξαίρεση, είναι φιλική με τους πρώην συντρόφους της.

Το 2003, ο De Niro και η Campbell φέρεται να βγήκαν για ποτά μαζί πριν ο ηθοποιός πάει σπίτι με την Campbell. «Η Naomi νιώθει ότι είναι το ήρεμο πράγμα στη ζωή της», ανέφερε πηγή στη βρετανική Vogue. «Ήταν αυτός που έπαιρνε τηλέφωνο το βράδυ όποτε χρειαζόταν κάποιον να του μιλήσει». Εκείνη την εποχή, φημολογήθηκε ότι η Campbell πλησίασε τον De Niro σχετικά με την προοπτική να γίνουν γονείς μαζί.

Πέρα από τις φήμες, μόλις το 2021 γεννήθηκε το πρώτο παιδί του topmodel. Όπως η ανακοίνωση γέννησης του De Niro με το έβδομο παιδί του, η Campbell κράτησε κρυφές τις λεπτομέρειες για τον ερχομό του μωρού της, αποκαλύπτοντας μόνο ότι η κόρη της ήταν το βιολογικό της παιδί. Όταν ο γιος της Naomi γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023, ακολούθησε παρόμοια στρατηγική. Επίσης, απέφυγε να ανακοινώσει δημόσια τα ονόματα των παιδιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2630 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb