ENTERTAINMENT

Διάσημοι που δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Μερικοί celebrites δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας

Διάσημοι που δεν παντρεύτηκαν ποτέ
Nextweb Studio

Υπάρχουν αρκετές διασημότητες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ. Μερικοί διάσημοι δεν πιστεύουν στον θεσμό του γάμου, ενώ άλλοι απλά δεν έτυχε να βρουν αυτόν τον άνθρωπο που θα τους το βγάλει ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

John Cusack

View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Ο John Cusack έχει καταφέρει να βγει ραντεβού με αρκετές διάσημες ηθοποιούς κρατώντας τις σχέσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός έχει κάνει σχέση με τη Neve Campbell, τη Minnie Driver και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Say Anything, Lili Taylor.

Oprah Winfrey

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Η Oprah Winfrey δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αν και είναι μαζί με τον σύντροφό της Stedman Graham για περισσότερα από 25 χρόνια. Η Winfrey έβγαινε επίσης με τον Roger Ebert στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Lauren Graham

View this post on Instagram

A post shared by Lauren Graham (@laurengraham)

Η Graham βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή Peter Krause από το 2010. Έχει επίσης κάνει σχέση με τους ηθοποιούς Tate Donovan, Matthew Perry και Marc Blucas, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kylie Minogue 

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Η Αυστραλιανή σούπερ σταρ της dance-pop Kylie Minogue δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, έβγαινε με τον frontman των INXS, Michael Hutchence, και έβγαινε επίσης με τον ηθοποιό Olivier Martinez από το 2002-2007.

Winona Ryder

View this post on Instagram

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial)

Η Winona Ryder δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά αρραβωνιάστηκε τον Johnny Depp το 1990. Η Ryder έβγαινε επίσης με τον frontman των Soul Asylum, Dave Pirner, καθώς και με τον ηθοποιό Matt Damon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2142 / position2: 6280
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb