CELEBS

Διάσημοι του Hollywood με σπίτια στην Ελλάδα

Τα πολυτελή καταφύγια διασημοτήτων
Από το NEWSROOM
Διάσημοι του Hollywood με σπίτια στην Ελλάδα
@juliaroberts

Η Ελλάδα, με τα εκπληκτικά τοπία, τα γαλαζοπράσινα νερά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αποτελεί εδώ και καιρό πόλο έλξης για διασημότητες που αναζητούν παρηγοριά και πολυτέλεια μακριά από τα φλας των παπαράτσι. Τα καλοκαίρια θα δείτε σίγουρα πλέον, Nicole Scherzinger, Naomi Watts, James Franco, Chiara Ferrari, Eva Mendes, and Ryan Gosling. Κάποιοι όμως ήρθαν εδώ και αγόρασαν σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πολυτελή καταφύγια διασημοτήτων που έχουν κάνει την Ελλάδα το σπίτι τους.

1. Tom Hanks

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς, γνωστός για τους ρόλους του σε κλασικά έργα όπως το "Forrest Gump" και το "Cast Away", βρήκε τη δική του προσωπική νησιωτική απόδραση στην Ελλάδα. Ο Χανκς και η σύζυγός του, ηθοποιός και παραγωγός Ρίτα Γουίλσον, διαθέτουν ένα εκπληκτικό ακίνητο στο γραφικό νησί της Αντίπαρου. Κρυμμένη μακριά από τη φασαρία του mainstream τουρισμού, η βίλα τους προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και την απόκρημνη ακτογραμμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε την Ελλάδα στα γυρίσματα της ταινίας "Mamma Mia!" στο κοντινό νησί της Σκοπέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Catherine Deneuve

Η Γαλλίδα ηθοποιός και είδωλο του στυλ Catherine Deneuve φέρεται να αγόρασε το δικό της νεοκλασικό σπίτι στην κοσμοπολίτικη χώρα της Ερμούπολης, στη Σύρο, πριν το πουλήσει και αγοράσει μια σειρά μικρότερων ακινήτων στην παραλιακή περιοχή του Δελφίνι, η οποία είναι γνωστή για το κρυστάλλινα νερά και γαλήνια χαλαρή ατμόσφαιρα. Η 73χρονη σταρ είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο νησί και απολαμβάνει την λιτή νησιώτικη ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Deneuve (@catherinedeneuveoficiel)

3. Julia Roberts 

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, οι πνευματικές πεποιθήσεις της Roberts μαζί με τη φυσική ομορφιά και τη γαλήνη του νησιού ενέπνευσαν την ηθοποιό όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά και η σταρ του Χόλιγουντ αγόρασε ένα διώροφο σπίτι αξίας 900.000 ευρώ με θέα στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη. Την βλέπουν βέβαια σπάνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 145 / position2: 2713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb