ENTERTAINMENT

Ποιοι celebrities είναι πιο κακότροποι; Πρώην βοηθοί διασήμων τους δίνουν ανοιχτά

Ο κόσμος των διασημοτήτων έχει πολλά κιλά εγωισμού
Από το NEWSROOM
Ποιοι celebrities είναι πιο κακότροποι; Πρώην βοηθοί διασήμων τους δίνουν ανοιχτά
Instagram/jlo

Το να δουλεύεις σε ένα... ναρκοπέδιο εγωισμών και εκκεντρικοτήτων απαιτεί ένα ειδικό είδος ανθεκτικότητας και υπομονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mariah Carey

Με μια φωνή που έχει συναρπάσει εκατομμύρια, το ταλέντο της Mariah Carey είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, στα παρασκήνια, η ντίβα περσόνα της έχει γίνει θρυλική. Από το να επιμένει να τη μεταφέρουν παντού στα χέρια, μέχρι να απαιτεί από το προσωπικό της να της μιλάει μόνο μέσω μεσάζοντα, ο κατάλογος των απαιτήσεων της Carey είναι τόσο εκτενής όσο και το φωνητικό της εύρος.

Kanye West

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδιοφυΐα του Kanye West ταιριάζει μόνο με την κυκλοθυμία του. Φημισμένος για τα ξεσπάσματα και τα μεγαλεπήβολα οράματά του, οι βοηθοί του West βρίσκονται συνεχώς στην τσίτα, χωρίς να ξέρουν πότε ένα απλό αίτημα θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε τρελή απαίτηση.

Anna Wintour

Ενώ τυπικά, ήταν έργο μυθοπλασίας, το μυθιστόρημα της Lauren Weisberger "The Devil Wears Prada" άντλησε έμπνευση από τις δικές της εμπειρίες ως βοηθός της τρομερής αρχισυντάκτριας της Vogue, Anna Wintour. Το βιβλίο, που αργότερα διασκευάστηκε σε μια επιτυχημένη ταινία, εξέθεσε την απαιτητική φύση και τα απαιτητικά πρότυπα της Wintour, προσφέροντας μια ματιά στον απίθανο κόσμο της δημοσιογραφίας μόδας. 

JLO

Ενώ ορισμένοι βοηθοί μπορεί να θεωρήσουν ότι οι απαιτήσεις της είναι δύσκολο να βρουν απόλυτη ανταπόκριση, άλλοι μπορεί να εκτιμήσουν την αφοσίωσή της στην τέχνη και τον επαγγελματισμό της - αν και πλέον της έχει βγει πολύ κακή φήμη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 76 / position2: 489
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb