CELEBS

Oι celebrities με τα περισσότερα ρούχα στις ντουλάπες τους

Για την ακρίβεια είναι μεγάλα δωμάτια με χιλιάδες ρούχα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι celebrities με τα περισσότερα ρούχα στις ντουλάπες τους
collage

Στη σφαίρα της κουλτούρας των διασημοτήτων, η μόδα είναι συχνά στο επίκεντρο. Από εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί έως χαλαρές εξόδους, κάθε δημόσια εμφάνιση ελέγχεται εξονυχιστικά και το τι φορούν αυτές οι σταρ γίνεται θέμα γοητείας για πολλούς. Πάμε να δούμε τις διάσημες με τις ντουλάπες που είναι στην πραγματικότητα... δωμάτια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Kim Kardashian West

Όσον αφορά τις εξωφρενικές ντουλάπες, η Kim Kardashian West αναμφίβολα ηγείται του πακέτου. Η σταρ του ριάλιτι και μεγιστάνας των επιχειρήσεων είναι γνωστή για την άψογη αίσθηση του στυλ και την τάση της για την πολυτελή μόδα. Η ντουλάπα της φημολογείται ότι είναι τόσο τεράστια που απαιτεί ένα ολόκληρο δωμάτιο στην έπαυλή της. Με μια εκτενή συλλογή επώνυμων ρούχων, συμπεριλαμβανομένων των πολυπόθητων κομματιών από μάρκες όπως Balmain, Givenchy και Versace, η γκαρνταρόμπα της Kim εκτιμάται ότι αξίζει εκατομμύρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Kylie Jenner

Ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της, η Kylie Jenner έχει συγκεντρώσει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ. Ως ιδρυτής της Kylie Cosmetics και από μόνη της ως εικονίδιο της μόδας, η ντουλάπα της Kylie μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια γκάμα από ρούχα, παπούτσια και τσάντες επώνυμων σχεδιαστών. Προβάλλει συχνά την υπερβολική γκαρνταρόμπα της στα social media, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από τον λαμπερό τρόπο ζωής της.

3. Mariah Carey

Η Mariah δεν είναι γνωστή μόνο για τα δυναμικά φωνητικά και τις ηλεκτρικές της ερμηνείες αλλά και για την άψογη αίσθηση της μόδας. Η ντουλάπα της φημολογείται ότι είναι γεμάτη με ειδικά κατασκευασμένα couture τουαλέτες, statement κομμάτια και σύνολα σχεδιαστών!

4. JLO

Μεταξύ άλλων η ίδια πέρασε και μια εποχή που ήταν... σχεδιάστρια μόδας και trendsetter, η JLO  έχει εδραιώσει την ιδιότητά της ως λάτρης του στυλ. Η ντουλάπα της είναι ένας θησαυρός από high fashion, streetwear και vintage ευρήματα!

5. Cardi B

Γνωστή για τη μεγαλύτερη προσωπικότητά της και τις τολμηρές επιλογές μόδας, η ντουλάπα της Cardi B είναι εξίσου υπερβολική με την προσωπικότητά της. Ο ράπερ και η fashionista έχουν μια τάση για εντυπωσιακές εμφανίσεις, επιλέγοντας συχνά έντονα χρώματα, περίπλοκα σχέδια και statement αξεσουάρ. Από επώνυμα φορέματα μέχρι κομμάτια που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, η γκαρνταρόμπα της Cardi B αντικατοπτρίζει την ασυγχώρητη στάση της και την έντονη αίσθηση του στυλ της.

6. Kendall Jenner

Η Kendall διαθέτει μια ντουλάπα που αντικατοπτρίζει το αβίαστο και κομψό στυλ της. Αν και δεν είναι τόσο εξωφρενική όσο μερικές από τις αδερφές της, η γκαρνταρόμπα της Kendall είναι ωστόσο εντυπωσιακή, αντανακλώντας την αγάπη της για την μινιμαλιστική αισθητική και τα high-end streetwear.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 43 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb