ENTERTAINMENT

Συγκλονίζει ο Πέτρος Συρίγος για την κόρη του: «Είχε μείνει ένα τελευταίο στάδιο για να κάνω ανάνηψη»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Πέτρου Συρίγου για όταν προσπάθησε να σώσει την κόρη του από πνιγμό

Δημοσίευση ΜΑΙ 12, 2024
Συγκλονίζει ο Πέτρος Συρίγος για την κόρη του: «Είχε μείνει ένα τελευταίο στάδιο για να κάνω ανάνηψη»

Ο σεφ Πέτρος Συρίγος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για τη ζωή του ως πατέρας αλλά και ένα περιστατικό που δε θα ξεχάσει ποτέ, όταν η κόρη του κινδύνευσε με πνιγμό στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άσε τι έπαθα μια φορά! Ήμασταν στη θάλασσα, ήμασταν μέσα και παίζαμε. Την είχα στην αγκαλιά μου. Κάπως, κάτι έγινε, γυρνάει το κεφάλι της και μπαίνει το κεφάλι της μέσα στο νερό. Σε δευτερόλεπτα τη σηκώνω και βήχει τόσο πολύ που… λέω, δεν μπορώ να κάνω κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Έχω παρακολουθήσει τα πάντα, σεμινάρια πως να σώσεις ένα παιδί, σεμινάρια πως να σώσεις έναν ενήλικα, όλα, τα πάντα. Παθαίνω πανικό εκείνη την ώρα, λέω «Πέτρο τώρα, αυτή τη στιγμή, εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σώσεις το παιδί σου». Και εκείνη την ώρα, αλήθεια, βγαίνω προς τα έξω, το παιδί έβηχε τόσο πολύ που σκεφτόμουν πως θα συνέλθει. Τη χτύπαγα, έκανα, έρανα και μου είχε μείνει ένα τελευταίο στάδιο ώστε να αρχίσω να της κάνω ανάνηψη. Αλήθεια, είχε περάσει χρόνος», αποκάλυψε ο σεφ.

«Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκε χρόνος; Τέλος πάντων, το παιδί συνέρχεται. Ξέρεις τι μου έκανε όμως εντύπωση; Το παιδί ναι, όλα καλά, μια χαρά. Δεν ήρθε όμως για βοήθεια ούτε ένας, ούτε ένας, όταν η παραλία ήταν γεμάτη και η γυναίκα μου είχε κάνει χαμό και έβλεπαν ότι εγώ ήμουν με ένα παιδάκι το οποίο πνιγόταν. Νευρίασα τόσο πολύ μετά που ήθελα να πάω σε όλους και δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε ο Πέτρος Συρίγος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 289 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb