ENTERTAINMENT

Κοιλιά πλάκα, κορμί λαμπάδα & τέλειες αναλογίες: Η Ζένια Μπονάτσου ποζάρει με μπικίνι και είναι το όνειρο των αντρών

Πώς είναι σήμερα η κόρη του ηθοποιού

Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2024
Κοιλιά πλάκα, κορμί λαμπάδα & τέλειες αναλογίες: Η Ζένια Μπονάτσου ποζάρει με μπικίνι και είναι το όνειρο των αντρών

Η Ζένια Μπονάτσου ξεκίνησε τις διακοπές της λίγο νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αλλά αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και εξέπληξε τους ακόλουθούς της.

Μετά από οχτώ μήνες αποχής από τα social media, η εγγονή ττης Ζωής Λάσκαρη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και μάλιστα με μαγιό.

Φορώντας μαύρο μπικίνι και με φόντο το απέραντο γαλάζιο, η Ζένια Μπονάτσου αποφάσισε να φέρει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι φέτος, χωρίς να αποκαλύψει το που βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζένια Μπονάτσου με μαγιό

Η ασθένεια της Ζένιας Μπονάτσου και του πατέρα της

Υπενθυμίζεται ότι, σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που έχει η ίδια, όσο και το αυτοάνοσο που είχε ο πατέρας της, υπογραμμίζοντας «είναι ένα αυτοάνοσο, σπάνιο νόσημα, που όταν στρεσάρομαι, δημιουργείται στο σώμα μου ένα οίδημα. Ευτυχώς, εγώ ξέρω τι έχω και μπορώ να το αντιμετωπίσω με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Για τον πατέρα μου, όμως, δεν ήταν το ίδιο, γιατί δεν ήξεραν τι είναι… Και ήταν επικίνδυνο για εκείνον, γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή. Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρούνε μήπως είναι αλλεργικός σε κάποιο φαγητό. Τότε στη Γερμανία, ήταν γνωστή αυτή η ασθένεια, στην Ελλάδα την ήξεραν μόνο δυο τρεις γιατροί. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, που οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν. Και στην πορεία διαπίστωσε ότι αυτό το νόσημα το είχε κι η μητέρα του πατέρα μου. Το θετικό είναι ότι μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που έχω, υπήρξαν αρκετοί που μου έστειλαν μηνύματα στα social media με ανάλογα συμπτώματα και τους συμβούλευσα τι εξετάσεις να κάνουν και σε τι γιατρούς να απευθυνθούν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 160 / position2: 478
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb