ENTERTAINMENT

Οι διάσημες που έχουν βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη

Ποιες μίλησαν ανοιχτά γι αυτό

Οι διάσημες που έχουν βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη
@chrissyteigen

Η επιλόχεια κατάθλιψη επηρεάζει περισσότερες από μία στις 10 γυναίκες μέσα σε ένα χρόνο από τον τοκετό. Μετά τη γέννηση των γυναικών, τις πρώτες εβδομάδες η αλλαγή στις ορμόνες μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση του κενού, το κλάμα και το άγχος, αλλιώς γνωστό ως «baby blues».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα χρόνια, διασημότητες όπως οι παρακάτω, έχουν μοιραστεί με γενναιότητα τις εμπειρίες τους από την επιλόχειο κατάθλιψη.

Chrissy Teigen

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η Chrissy Teigen είναι μητέρα δύο παιδιών της Luna και του Miles. Πάλεψε με τη στειρότητα και έκανε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης για να κάνει παιδιά, μίλησε στο παρελθόν ανοιχτά ότι πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη. Αφού γέννησε την κόρη της Luna, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στο Glamour: «Αυτό που βασικά ήξεραν όλοι γύρω μου - εκτός από εμένα - μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν το εξής: έχω επιλόχειο κατάθλιψη. Πώς μπορώ να νιώσω έτσι όταν όλα είναι τόσο υπέροχα; Δυσκολεύτηκα να συμφιλιωθώ με αυτό, και δίστασα ακόμη και να μιλήσω γι' αυτό».

Gwyneth Paltrow

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Gwyneth Paltrow έχει δύο παιδιά, την Apple και τον Moses, με τον πρώην σύζυγό της Chris Martin. Τον Απρίλιο του 2018, η ιδρύτρια του Goop μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψή της κατά τη διάρκεια του podcast της, λέγοντας ότι βρισκόταν σε ένα «σκοτεινό» μέρος μετά τη γέννηση του Moses. «Ήταν πραγματικά σοκαριστικό για μένα γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν ένα άτομο που θα έπαθα επιλόχεια κατάθλιψη», είπε.

Adele

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Μετά τη γέννηση του γιου της Angelo, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, η 36χρονη Adele μίλησε στο Vanity Fair για τους αγώνες της μετά τον τοκετό. «Μια μέρα, είπα σε μια φίλη μου: «Το μισώ αυτό», θυμάται. Η ίδια εξήγησε: «Αγαπώ τον γιο μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά σε καθημερινή βάση, αν έχω ένα ή δύο λεπτά, εύχομαι να μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. Κάθε μέρα νιώθω έτσι».

Ashley Graham

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Η Ashley Graham είχε μια σε βάθος συζήτηση για την επιλόχεια κατάθλιψη με την ηθοποιό Shay Mitchell κατά τη διάρκεια του podcast της Pretty Big Deal με την Ashley Graham. Εκεί και οι δυο celebrities παραδέχτηκαν ότι έχουν παλέψει με την κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 9269 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb