ENTERTAINMENT

Η αποκάλυψη της Κρις Τζένερ που σόκαρε τις κόρες της ‑ «Βρήκαν έναν μικρό όγκο ...»

Δείτε το τρέιλερ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2024
Η αποκάλυψη της Κρις Τζένερ που σόκαρε τις κόρες της ‑ «Βρήκαν έναν μικρό όγκο ...»

Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο σε ένα επερχόμενο κλιπ των «Kardashians». Σε ένα νέο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Hulu, η μητέρα των Καρντάσιαν και Τζένερ μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατρικής επίσκεψής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένερ φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ, καθώς μοιράζεται τα νέα με την Κλόι Καρντάσιαν, την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ.

«Έκανα την εξέτασή μου», λέει η 68χρονη Τζένερ στο κλιπ, ενώ συγκρατεί τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο».

Η είδηση αιφνιδίασε τις κόρες της, καθώς η Κλόι φαίνεται ανήσυχη, ενώ η Κένταλ αγκαλιάζει την Κάιλι και προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ κλαίει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρώτο teaser δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης.

Αλλά η υγεία της Τζένερ δεν είναι η μόνη ανησυχία των μελών της οικογένειας που παρουσιάζεται στο τρέιλερ.

Η μεγαλύτερη κόρη της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, περιέγραψε λεπτομερώς το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, που την είδε να υποβάλλεται σε επείγουσα εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση τον Σεπτέμβριο για να σώσει τη ζωή του μωρού.

Η Κόρτνεϊ και ο σύζυγός της Τράβις Μπάρκερ καλωσόρισαν ένα αγοράκι, τον Ρόκι, την 1η Νοεμβρίου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 152 / position2: 475
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb