ENTERTAINMENT

Το «μυστικό» της Cher: Ακολουθεί αυτόν τον κανόνα και νιώθει ευτυχισμένη και ζωντανή

Έτσι ξεπέρασε την ντροπαλότητά της

Το «μυστικό» της Cher: Ακολουθεί αυτόν τον κανόνα και νιώθει ευτυχισμένη και ζωντανή
Nextweb Studio

Η Cher έχει γίνει πρωτοσέλιδο τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για το ταλέντο της, την εκπληκτική αίσθηση της μόδας ή τις εμφανίσεις της στο διαδίκτυο, αλλά και για την τάση της να βγαίνει με άντρες πολύ νεότερους από την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Cher (@cher)

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια του «Believe», το να βγαίνεις με νεαρότερα αγόρια είναι μια σκόπιμη επιλογή, καθώς τείνουν να είναι πιο θαρραλέοι στη ρομαντική τους προσέγγιση.

Κατά την εμφάνισή της την 1η Μαΐου στο The Jennifer Hudson Show, το ποπ είδωλο αρχικά εξήγησε γιατί απέρριψε την ευκαιρία να βγει ραντεβού με τον Έλβις Πρίσλεϋ και είπε: «Ήταν επειδή ήμουν υποψιασμένη και ήξερα τους ανθρώπους γύρω του και δεν ήταν ότι ήταν κακοί άνθρωποι, απλώς ήμουν κάπως καχύποπτη με τη φήμη του».

View this post on Instagram

A post shared by Cher (@cher)

Παρά τη larger-than-life προσωπικότητά της, η Cher αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είναι αρκετά ντροπαλή με τους άντρες, αλλά το να έχει σχέσεις με νεότερους άντρες τη βοηθά να βγει από το καβούκι της και να την κάνει να νιώθει άνετα.

«Είμαι πραγματικά ντροπαλή όταν δεν δουλεύω και ντροπαλή με τους άντρες», εξήγησε. «Και ο λόγος που βγαίνω έξω με νεαρούς άντρες είναι επειδή άντρες της ηλικίας μου ή μεγαλύτεροι - τώρα είναι όλοι νεκροί - αλλά παλιότερα, πάντα φοβόντουσαν να με πλησιάσουν και οι νεότεροι άνδρες ήταν οι μόνοι που τολμούσαν

Η Cher αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τον Alexander "AE" Edwards, ο οποίος είναι 38 ετών. Η σχεδόν 40χρονη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού δεν έχει θέσει κανένα πρόβλημα στον έρωτά τους, αλλά η ποπ σταρ έχει αναγνωρίσει ότι φαίνεται περίεργο με την πρώτη ματιά.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2110 / position2: 4843
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb