ENTERTAINMENT

Το αντιλήφθηκαν όλοι: Όταν η Gwyneth Paltrow ένιωθε ανασφάλεια δίπλα σε συμπρωταγωνίστριά της και είχαν κόντρα

Η αντιπαλότητα δεν μπορούσε να κρυφτεί από τον κόσμο!!

Το αντιλήφθηκαν όλοι: Όταν η Gwyneth Paltrow ένιωθε ανασφάλεια δίπλα σε συμπρωταγωνίστριά της και είχαν κόντρα
Nextweb studio

Η Gwyneth Paltrow έλαβε τεράστια δημοτικότητα παίζοντας την Pepper Potts στις ταινίες Iron Man, μαζί με τους Avengers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettsofty)

Ωστόσο, όταν η Scarlett Johansson παρουσιάστηκε ως Black Widow στο Iron Man 2, φημολογήθηκε ότι η Gwyneth δεν ήταν χαρούμενη για αυτό, καθώς νόμιζε ότι η Scarlett έπαιρνε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ...

Αργότερα, όταν η Scarlett εμφανίστηκε στο talk show της Gwyneth, οι δυο τους μίλησαν για το πώς η σχέση τους απεικονίστηκε λανθασμένα.

Σε μια αναδρομική συνέντευξη στην Daily Mail, μια πηγή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η Gwyneth και η Scarlett είχαν μια αντιπαλότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Iron Man 2. Αυτός ο «υποτιθέμενος καπνός» άρχισε να «φλέγεται» επειδή δε δόθηκε επαρκής προσοχή στην Pepper Potts της Paltrow σε σχέση με τη Black Widow της Scarlett Johansson καθώς κατέπληξε το κοινό με το ντεμπούτο της στο MCU. Η πηγή είπε: «Η Gwyneth φοβόταν ότι θα εκθρονιστεί από τη Scarlett και ότι το να μην συμμετάσχει στην εκστρατεία ήταν η χαριστική βολή. Είναι έξαλλη που έμεινε εκτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, όταν η Scarlett Johansson εμφανίστηκε στο podcast της Gwyneth Paltrow, The Goop Podcast, η ηθοποιός του Lucy μίλησε για τη σχέση τους και απέρριψε όλες αυτές τις ψευδείς φήμες. Είπε, «Ήσουν τόσο καλή μαζί μου σε εκείνη την ταινία. Ήμουν τόσο παγωμένη. Ήσουν τόσο καλή μαζί μου! Θα μπορούσες να είσαι απαίσια. Ήμουν τόσο έξω από τη ζώνη άνεσής μου σε εκείνη την ταινία. Δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, εσείς είχατε δημιουργήσει τόσο βαθιές φιλίες».

Η Gwyneth στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν ειλικρινά χαρούμενη που είδε τη Scarlett να μπαίνει στο παιχνίδι ως Μαύρη Χήρα και είπε: «Ήμασταν τόσο τρελαμένοι που ήσουν εκεί! Και ήμουν τόσο χαρούμενη που είχα κι άλλη γυναίκα κοντά μου».

Εμείς τώρα τι πρέπει να πιστέψουμε;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2142 / position2: 2853
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb