ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι αλλαγές φέρνει ο Μάιος σε όλα τα ζώδια

Και ίσως η πιο τυχερή μέρα του χρόνου
AstroGirl
Τι αλλαγές φέρνει ο Μάιος σε όλα τα ζώδια
Φωτογραφία από Andrea Piacquadio

Για να απευθυνθούμε στον ελέφαντα στο δωμάτιο, ναι, ο μήνας ξεκίνησε με τον Πλούτωνα να πηγαίνει ανάδρομος στις 2 Μαΐου. Η ενέργεια, ωστόσο, θα γίνει πιο σωρευτικά αισθητή κατά τους πέντε μήνες που θα είναι ανάδρομος παρά μια άμεση γροθιά στο πρόσωπο σαν έκλειψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΣΩ

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, ο Πλούτωνας θα σας παρακινήσει να εξετάσετε τη πιο σκοτεινή πλευρά σας και να εφαρμόσετε αλλαγές για ένα καλύτερο μέλλον. Ήρθε η ώρα να μπείτε στα βάθη της ψυχής σας και να ανακαλύψετε ό,τι δεν εξυπηρετεί την ανάπτυξή σας και σας εμποδίζει να φτάσετε στις υψηλότερες δυνατότητές σας. Θέματα μεταμόρφωσης, αναγέννησης και τι πρέπει να πεθάνεις μεταφορικά για να ξεκαθαρίσεις το μονοπάτι σου μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που διαρκεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Θυμηθείτε, ο Πλούτωνας αφαιρεί μόνο ό,τι σας εμποδίζει να είστε ο εαυτός σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 7 Μαΐου, η σελήνη θα ενωθεί με τον Ηλιο, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η νέα σελήνη του Ταύρου είναι η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε οικονομικούς σπόρους ή να ξεκινήσετε οτιδήποτε έχει απτή ουσία. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος βασίζεται στην πραγματικότητα και στα πρακτικά ζητήματα - με άλλα λόγια, αυτή είναι η στιγμή να συνεννοηθείτε.

Ο Ερμής θα συμμετάσχει... στο πάρτι στις 15 Μαΐου όταν ο πλανήτης μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Θα νιώσετε ακόμη πιο διατεθειμένοι να επιστρέψετε στη γη... και στη λογική και να σκεφτείτε πιο διεξοδικά πριν μιλήσετε. Μπορεί να είστε πιο πεισματάρηδες από το συνηθισμένο και να έχετε μικρότερη ανοχή στο να σας πιέζουν. 

Η 18η Μαΐου είναι ίσως και η πιο τυχερή μέρα του χρόνου, οπότε χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό, κοιμηθείτε λιγότερο, ζήστε περισσότερο, και κάντε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 184 / position2: 788
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb